2777
2789
عنوان

13 سال اختلاف سنی زیاده ⁉️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست
عزیزم از هیچکس نظر نپرس ببین دلت چی میگه الان میان یک چجوری میزنن ناامیدت میکنن که میگی اصلا نیا برا ...

توسنی نیست که بتونه درست با عقلش بسنجه، ۱۹واقعا زوده برای ازدواج، چه برسه بااین اختلاف سنی زیاد

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خوشم ازش میاد🤕از قیافش از همه چیش

بیا، بااین عقل وعقیده داری انتخاب میکنی وقصد ازدواج داری

قیافه

خواهش میکنم ۲۳به بعدشما ازدواج کن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منم قبلا فک میکردم غیر ممکنه و خیلی زیاده

منو نامزدم الان سیزذه سال اختلاف سنی داریم من 23اون36

ولی روحیات اون از من جوونتره خیلی شورو شوق داره من بی انرژی و بی حوصلم بیشتر ولی یه بار ندیدم اون بگه حوصله ندارم یا انرژی ندارم خیلی صبوره برعکس من که عجولم و بی صبر 

بازم خودت بسنج باهاش حرف بزن چند بار بعد تصمیم بگیز از بقیه بپرسی میگن اره خیلی زیاده در حالی که بستگی به روحیات طرف داره

خیلی زیاده نکن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ولی اختلاف نظر زیاده .منم 19 بودم ازدواج کردم .و احساس میکنم باید 25 میشدم بعد ازدواج میکردم

دختر های الان سن رشد عقلشون همون ۲۳به بعده

تجربه می گه حتما بد نیست. هرچند من عمرا بیشتر از 6 سال اختلاف رو نمی تونم تحمل کنم.

یه سری خوبی و بدی داره، بدون تعصب بررسی کنید. 

من یکیش رو عرض می کنم. سن که بالا میره، آدم محافظه کار میشه، دنبال هیجان نیست، دنبال ثبات میره. سن پایین برعکس هست، پر انرژی هست، از اشتباه کردن نمی ترسه، دنبال تغییر هست. بایستی حواستون به این موضوع باشه. مثلا چند سال بعد، مرد 38 ساله، ترجیح میده توی خونه بشینه یا اگر هم مسافرت بره، سریع برگرده خونه ولی خانم مثلا 24 ساله، دوست داره همش به گردش باشه، وقتی هم مسافرت میره، دوست داره کارای پر انرژی کنه ولی آدم سن بالا نمیتونه پا به پای او حرکت کنه. 

اما اگر هر دو توی یک حدود سنی باشند، یا هر دو پر انرژی هستند و با هم گردش میرن یا هر دو سر سنگین هستند و روی مبل نشستند و تلویزیون نگاه می کنند و هر دو خوش هستند.

یه مورد دیگه هم عرض کنم. این رو جدیدا متوجه شدم، تعدادی از خانم های بین 17 تا 24 سال، هنوز دقیق نمی دونند چه راهی رو توی زندگی می خوان انتخاب کنند. هنوز مردد هستند. حتی توی تاپیک های این سایت هم این مشخص هست. ممکنه کسی توی این سن ازدواج کنه و گفته باشه من دوست دارم مثلا خانه دار باشم ولی بعدش یهو ممکنه تصمیم بگیره کنکور تجربی بده که دندون پزشک بشه. این برای همه نیست، شاید مثلا 40% خانم های توی این سن، این شکلی به نظر می رسند. سعی کنید هدف یا راه زندگی رو مشخص کنید. اگر تا بحال به این فکر نکردید، کمی راجع بهش فکر کنید، شاید کمک شایانی کنه.

یه مورد دیگه هم عرض کنم. این رو جدیدا متوجه شدم، تعدادی از خانم های بین 17 تا 24 سال، هنوز دقیق نمی ...

احسنت