2777
2789

بعد بخاطر کتک زدن فهاشی خرج ندادن ازش شکایت کیفری کردم

خیلی ریلکس مهریه هم نگذاشته بودم اجرا فقط شکایت کیفری سه جلسه مشاوره واسمون گذاشتن به غلط کردن افتاده بود

چون باید میرفت زندان شلاق میخورد جریمه هم میشد

اینقدر التماسم کرد گریه زاری که من بهش رضایت بدم

منم گفتم حق طلاق و حق حضانت بچم رو میخوام مفتی رضایت نمیدم

التماس کرد که برگرد سر زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت آدم خوبی میشم 

منم برگشتم یه ماهی خوب بود باز دوباره شروع کرد البته کتک نمیزنه الان چون پرونده پزشکی دارم ازش،  فقط با زبون میره رو مخم

از همون موقع هم که برگشتم شغلش رو از دست داد

یعنی شش ماهه بیکاره آقا

من شاغلم کلا دارم زندگی رو ساپورت میکنم توفیق اجباری هست 

بعد زبونش درازه 

شش ماه پیش که مغازش رو جمع کرد پول یه ویزیتور رو نداده هنوز بعد به من میگه تو چک بده واسه ماه بعد منم گفتم نمیدم شما جای من بودین چکار میکردین

گفت آدم خوبی میشم منم برگشتم یه ماهی خوب بود باز دوباره شروع کرد البته کتک نمیزنه الان چون پرونده پز ...

چه چکی خرجش نده بگو پاشو برو خونه مامانت اگرنه شکایتم رو دوباره میندازم به جریان

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
چقدر خرجی برات تعیین کرد دادگاه؟

من فقط گفتم حق طلاق حضانت تام بچم اونجا که رفتیم اسناد رسمی که اینا رو انجام بدیم گفت باید مهریه ببخشی که حق طلاق بهت بدیم مهریه منم کلا بیست میلیون بود منم بخشیدم

خرجی اینا تعیین نکرد تو اون کاغذ نوشته همه چیم رو بخشیدم