سزارین . من خودم درد نداشتک امپول فشار برام نوشت دکتر ۳۵ساعت درد طبیعی کشیدم بعد سزارین شدم . فشار روانی که مادر اون لحظه تحمل میکنه نفرت انگیز ترین چیزیه که کشیدم و بعدها باعث مشکلات روحی روانی میشه
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خیلییی زیاد دکتر و پرستارا مث حیوون وحشی کتکم میزدن یه زن بغل دستم در حال درد کشیدن یهو سکته کرد اتاق شیشه ای زایمانم روبه روم بود یه چیزایی میدیدم ک ای وای . بچمم دنیا اومد تنگی نفس داشت اصلا ندیدمش تا چند ساعت
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
برو سزارین راحت و بی درد سر طبیعی انقدر درد میکشی که دور از جونت ادم موقع زایمان ارزوی مرگ میکنه این همه ادم رفتن سزارین هیچی هم نشد اگه برگردم به قبل هیچ وقت طبیعی رو انتخاب نمی کنم با اینکه تو بهترین بیمارستان خصوصی زایمان کردم
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷