2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم خونی دارم زیاد خونریزی دارم مشکلی نی

خطرناکه عزیزم تحت نظر پزشک حتما دارو بخور تقویت شی

اگرم خونریزی خیلی زیاده حتما دکتر زنان برو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خطرناکه عزیزم تحت نظر پزشک حتما دارو بخور تقویت شیاگرم خونریزی خیلی سپیده حتما دکتر زنان برو

ن اما در حدی نی ک جسارتا پد بذارم پد برای من کمه از پوشک استفاده میکنم تالاسمیم من خیلییی چربی پهلو باسن دارم چیکارکنم

ن اما در حدی نی ک جسارتا پد بذارم پد برای من کمه از پوشک استفاده میکنم تالاسمیم من خیلییی چربی پهلو ...

ای وای عزیزم برو دکتر خونریزی شدید خیلی خطرناکه پیگیری کن حتما.

از رژیم مناسب و کلاس های چربی سوزی استفاده کن خیلی خوبه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ای وای عزیزم برو دکتر خونریزی شدید خیلی خطرناکه پیگیری کن حتما.از رژیم مناسب و کلاس های چربی سوزی اس ...

دخترم وابستگی داره ۲ سالشه وگرنه معطل نمیگردم باشگا ثبت نام میکردم

دخترم وابستگی داره ۲ سالشه وگرنه معطل نمیگردم باشگا ثبت نام میکردم

خب ببرش باشگاه با خودت😃مشکلی نیست اصلا میتونید باهم برید من یه شاگرد داشتم با دختر کوچولوش اومده بود😁

میترسم چیزی زبونم لال رو خودش بندازه

نه بابا انقدر دمبل و وزنه ها سنگین هستن که به زور بلندشون میکنیم