2777
2789
عنوان

داره بارون میاد

177 بازدید | 16 پست

نم نم بارون داره تو تهران میاد . ولی ابرها سمت شما تهران و سمت دماوند غلیظه . یعنی اونجاها راده بارونوحسابی میاد . عجیبه بالا سر من ابر نبود ولی بارون میومد . نگید بارون اومد بریم اسراف کنیم . همچنان درست مصرف کنید . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر دلم میخواد هوا بارونی باشه و نم نم بارون بزنه ، یه کارت پر از پول هم داشته باشم و وسایل لازمم رو بریزم توی یه کوله و تا میتونم از خونه‌مون و جایی که زندگی میکنم دور بشم چون حالم از اطرافیانم و اینجا بهم میخوره.

برم تهران پیش دوست صمیمیم که اونجا کار میکنه و دو ساله ازش خبری ندارم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خیلی سال پیش همینجوری خشکسالی شد . من هنوز تجربه ای تو زندگی نداشتم . گفتم امسال وای به حالمون از تشنگی . یه نفر که اون موقع ۵۰ سالش بود بهم گفت تو خدا رو نمیشناسی . خدا نمیزاره مردم به حال و روز بدی بیوفتن . حتما بارون میاد . منم گفتم این چه خوش خیاله . تو این چند روز خودم به بقیه داشتم میگفتم مطمئن نیستم ولی قبلا دیدم خدا برکتشو میفرسته . نترسید اگر اسراف نکنیم بی آبی در کار نیست . اسرائیل میخواست به ما یاد بده چه جوری بحران آب رو حل کنیم امروز خبرها میگفت خودش بحران آب داره . آخرشم خدا مشگلو حل میکنه . 

اینقدر دلم میخواد هوا بارونی باشه و نم نم بارون بزنه ، یه کارت پر از پول هم داشته باشم و وسایل لازمم ...

دوران سختی تو زندگی همه هست . چه ثروتمند باشی چه فقیر . همه باید موقع سختی ها ناامید نشن چون روزهای خوب هم میاد . یه ماه و نیم دیگه به آرزوت میرسی . 

دوران سختی تو زندگی همه هست . چه ثروتمند باشی چه فقیر . همه باید موقع سختی ها ناامید نشن چون روزهای ...

یه ماه و نیم دیگه چه خبره؟ 

تازه از دو سه ماه دیگه بدبختیام شروع میشه

باید کار کنم و هنوز حقوق نیومده توی حسابم بقیه براش نقشه کشیدن که چجوری خرجش کنن و من باید قسط بدم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️