2777
2789
عنوان

بنظرم جورجینیا عجله کرد

457 بازدید | 27 پست

درسته رونالدو الان پول و پله داره ،ولی فردا روزی که فوتبالش تموم شد چی؟نه بیمه تکمیلی نه بیمه تامین اجتماعی نه مستمری نه حتی بیمه عمر

مگه نه سیسیا؟عجله نکرد به نظرتون؟😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رونالدوهم الکی رفت دنبال فوتبال باید میرفت فرهنگیان حداقل بیمه داشت 

خودش نرفت حداقل زنه فرهنگی میگرفت

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

آره بابا خودشو بدبخت کرد😞😂

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

اره والا چه طوری جرات میکنه با این پسر ندیده و نشناخته حالا درسته سه شکم ازش زاییده ولی چطوری جرات میکنه با پسر غریبه مردم میره اینور و اونور مثلا عربستان ..... بعدشم حالا پسره کارمندی چیزی بود حداقل بیمه داشت آخرش که چی 💅💅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اره والا چه طوری جرات میکنه با این پسر ندیده و نشناخته حالا درسته سه شکم ازش زاییده ولی چطوری جرات م ...

الکی پسره دنبال توپ میدوعه

نه بیمه ی تامین اجتماعی ای نه چیزی دلش به چیه این خوشه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)