2777
2789

سه ساله عمرم رو گذاشتم پای این آدم و خانوادش همیشه سر اینکه پدرو مادرم فوت شدن کس و کاری نداشتم ظلم کردن در حقم خیلی دست و پا زدم شوهرم بفهمه و اولویتش من باشم ولی یه خودشیفته به تمام معناست نه لطف نه محبت هیچی حالیش نیست کنارش همه جوره احساس کمبود دارم اعتماد به نفسم رو کرده صفر از تهران بلند شدم اومدم شهر غربت تو روستا کنار مادرش تا الان هر چی مادرش بی احترامی کرد من محبت کردم و ندید از خانوادش و مادرش کمال بی احترامی رو میبینم و نباید دم بزنم بخاطر شوهرم ولی تصمیم رو گرفتم دلم میخواد خونم جدا باشه نه مثل قدیم تو یه حیاط با مادرش و صبح که میشه می‌خوام برم دستشویی باید سلام بدم دم به دقیقه تو حیاط نشسته دائم بی دلیل بی احترامی می‌کنه شاید یه روز پریود باشم یا حوصله نداشته باشم چرا باید مادر اینو هر دقیقه ببینم و رفتارش رو تحمل کنم آخرشم شوهرم اینجوری دست مزدم رو بده به خدا بعضی وقتا تا شب خودمو نگه میدارم نرم تو حیاط دستشویی باز مادرش اینجوری رفتار کنه یا آرامش آسایش نداریم خانوادش معنی ازدواج رو نمی‌فهمن پسرشون رو کردن شوهر خودشون و من شوهری نمی‌بینم هیچی کم ندارم چرا باید لایق این زندگی باشم و تحمل کنم تصمیم گرفتم راهمو جدا کنم هر چند سخته ولی برم پیش برادرم زندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر بار نمی هم اصلا خداش مادرشه

شوهرت باید درک کنه که زمانی که زندگی مشترک تشکیل میده ؛ در درجه یک اول بار مسئولیت شما رو داره . 

نیاز شما رو باید رفع کنه . 

منظورم این نیست که کلا قید خانواده شو بزنه اما تعادل ایجاد کنه . 

بذار راحت بگم عزیزم اما اگر آدمی که داری باهاش زندگی می‌کنی ؛ مدت هاست که از سطح درک و شعورش قطع امید کردی ؛ به بعدش هم ممکنه صبر کردنت ها بی حاصل باشه .

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
زیر بار نمی هم اصلا خداش مادرشه

ولی بازم تا حد ممکن برای حفظ زندگیت تلاش کن . نمی‌خوام خدایی نکرده با حرفم تأثیر بدی بذارم روی شما . 

در درجه اول حفظ زندگی مهمه 

دقیقا خیلی وقته متوجه شدم زندگی کنارش عذابه و بی فایده

یعنی اصلا احترام و حرمت شما رو نگه نمی داره ؟ 

متوجه نیست که باید همه جوره و تا جایی که می‌تونه نیازت رو رفع کنه ؟ 

اصلا عزیزم هیچ جوره هم خودش هم خانوادش

بهترین تصمیم رو برای زندگیت بگیر . قراره فقط یکبار زندگی کنیم 🙂