2777
2789
عنوان

سواد رابطه

230 بازدید | 29 پست

بنظرتون یه نفر که میدونم خوشش میاد ازم 

چیکار کنم از دستش ندم و بهم پیشنهاد بده

آیتم بگم رابطه مون لانگه فعلا 

امشب بهم گفت نظرت راجب رابطه مجازی چیع 

من گفتم نمیدونم و چیزی نگفت 

ولی حرفای که میزنه بیشتز از حس معمولیه و برام تایم میذاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو رابطه یه حس طبیعی و حقیقیه و حتما باید در چارچوب سالم باشه و فقط با خواسگاری درستش هست اگه مرد باشه میاد خواسگاری و اگه نر باشه و دنبال ..... باشه بلاکت میکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اون پسره بخواد میتونه بیاد منو ببینه بعد قراره شهریور یه جا همو ببینیم

پیشنهاد داده دیگه 

بگو اول همو ببینیم و بعد جوابشو بده 

چند سالته؟؟عکسشو برات فرستاده؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

جدی؟آخه گفت چی فکر میکنی راجبش نگفت بیا باهم بریم تو رابطه یعنی گفت از دیدگاه جامعه چجوریه

خب همون شما اگه میخواستین اوکی بشه باید نظر خوبی میدادین، پسر اول اینجوری متوجه میشه چی فکر میکنی اگه ببینه یک قدم عقب میری خودشم عقب تر میره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

فارغ از اینکه میخواید نگهش دارید به این فکر کنید که رابطه لانگ رو میتونید با همه شرایطش بپذیرید یا نه، آدمی که برای این رابطه  انتخاب میشه باید خیلیی دقیق تر از اونی که مدام میشه دیدش بررسی بشه، چون شما در جریان رفت و آمدش و رفقاش و جاهایی که میره کمتر قرار میگیرید و از اینا گذشته جدا رابطه لانگ تحمل زیادی میطلبه ... 

و حتما هم هدفش رو از این رابطه بدونید تا تکلیفتون با خودتون مشخص باشه 💚