2777
2789

هست

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نظرت خودت چیه 😩😩

ترسناک نیست وحشتناکه

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم نابابه

ببین اینی که میگم رو شک نکن بهش

پسر رفیقاش هرطوری باشن خودشم صد در صد مثل هموناست

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

خودش پسر خوبیه ولی نمیدونم بازم

خوب بود با ساقی های محله گشت نمیزد

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

کمی هست ولی گاها توی سنین کم ما پسرا هممون همین هستیم، ممکنه حتی پسر خوبی باشیم ولی دور و ورمون دوستایی باشن که هیچ شبیه به ما نباشن چون ما نقشی توی انتخابش نداشتیم و به مرور دوست شدیم، اگه خودش پسر خوبی باشه و احتیاط کنید مشکلی نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خودشم نابابهببین اینی که میگم رو شک نکن بهشپسر رفیقاش هرطوری باشن خودشم صد در صد مثل هموناست

آخه مثلا تو خوابگاه همه سیگار میکشن 

و اغلب پسرا سیگار استفاده میکنن اونجا

میگه منمه نمیتونم از همه فاصله بگیرم 

سیگارم اونقدر چیز بدی نیس