2777
2789
عنوان

شوهرم افسرده شده چطور کمکش کنم

273 بازدید | 18 پست

اصلا ذوق چیزی رو نداره خودش اعتراف کرد با اینکه دو سال دکتر و دوا درمون کردیم به خاطر بچه ولی الان که باردارم میگه اصلا ذوقی ندارم دست خودم نیست

بدون اغراق میگم هرررر چی تو این چند سال کار کرده خرج دکترا شده همش میگه منم دوست داشتم مثل بقیه پیشرفت کنیم خونه و زمین و این چیزا بگیریم ولی خدا یه کاری کرده همش پولم می‌ره تو جیب دکترا 

اصلا امیدی به آینده نداره 

یه مدت قرص اعصاب میخورد بعد گذاشت کنار 

قرص که میخورد هم همینطور بود فقط تنها فرقش این بود که اون موقع همش می‌خوابید 

به خاطر این چیزا منم جرئت نمیکنم حرف بزنم بگم از فلان چیز ناراحتم تا اینو میگم داغون میشه همش میگه من تنهام هیشکی پشتم نیست مغز منم سیاه شده انقد از این حرفا شنیدم ازش

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

انگیزه بده با ذوق رفتار کن ببرش خرید لباس بچه 

بهش بگو بابا باید اینجوری باسه اونجوری باشه بچه بیاد بهتر میشه دوران بارداری برا مردا سختا

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمان و پیگیری پروسه درمان و مراعات مدارا درک حال و شرایطی که داره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کاش تو این وضعیت باردار نمیشدی ممکنه بدتر شهدکترشو عوض کردین؟؟

اون موقع که باردار شدم اینجوری نبود 

نه دیگه دکتر نمیره دارو نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

انگیزه بده با ذوق رفتار کن ببرش خرید لباس بچه بهش بگو بابا باید اینجوری باسه اونجوری باشه بچه بیاد ب ...

انقد از این حرفا شنیدم ازش خودمم روحیه‌مو باختم 

همش بهم میگه تو روحیه داشته باش من اومدم خونه سرحال بشم ولی همش حرفاش تو سرمه 

چند وقت پیش بچم آریتمی داشت رفتیم اکو و اینور اونور خلاصه خوب شد 

یه ماه دکتر نرفتیم کلی خرج کردیم گوشی خریدیم 

بعد رفتیم دکتر دوباره گفتن آریتمیش برگشته 

دوباره دکتر دوباره اکو 😭😭خودمم بریدم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

مردا گاهي با خبر بارداري اونجوري ك مد نظر خانوماست خوشحال نميشن اگه افسرده هست ك بايد دارو مصرف كنه ...

نه منم نمیگم خود به خود خوب بشه میگم چه کاری از من برمیاد چه رفتاری داشته باشم که یه خورده امیدوار بشه به آینده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

انقد از این حرفا شنیدم ازش خودمم روحیه‌مو باختم همش بهم میگه تو روحیه داشته باش من اومدم خونه سرحال ...

بچه بیاد اوکی میشه طبیعیه این رفتارش اما تو تلاشتو کن میدونم انرژی منفی زیاد روته

اما خرید لباس بچه کمک بزدگیه

خودت برو تو جعبه کادو لباس و جوراب و پستونک اینا بخر بده ب همسرت کیکی چیزی

نیاز دارید ب انگیزه 

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه بیاد اوکی میشه طبیعیه این رفتارش اما تو تلاشتو کن میدونم انرژی منفی زیاد روتهاما خرید لباس بچه ک ...

پولی نمی‌مونه برا این چیزا هر چی درمیاره خرج دکترا میشه جفتمونم خسته شدیم دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

پولی نمی‌مونه برا این چیزا هر چی درمیاره خرج دکترا میشه جفتمونم خسته شدیم دیگه

پول زیادی نمیخواد درحد ۳۰۰ تومنم کافیه