2777
2789
عنوان

شوهرم افسرده شده چطور کمکش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 18 پست
عزیزم بچت بدنیا بیاد صحیح و سالم خیلی بهتر میشه مطمعن باش برکت میاره

امیدوارم 

هم اینکه ایشالا از دست دکترا خلاص میشیم بخدا پولش هیچی ولی استرسش داره داغونمون می‌کنه 

شوهرم میگه دست و دلم به هیچ کاری نمیره میخواد کار تولید کنه ولی همش میگه نمیتونم تا بچه به دنیا نیاد و خیالم راحت نشه نمیتونم 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

نمیدونم ولی احساس میکنم شوهرت خسته اس  به قول خودت این همه سال کار کرده فقط خرج دکتر شده چیزی پس انداز نداشته شوهرت به زمان احتیاج داره  صبر وقتی بچه بیاد وکمی  خودتونو از نظر مالی جمع و جور کنید خوب میشه و اینکه اصلا بهش این حس رو ندین که چرا مثلا ناراحتی ،ذوق نداری،این کلمات به مرور زمان روی شوهرت وحتی بچه وخودت تاثیر خیلی بدی میزاره تو شاد باش با بچه حرف بزن یواش یواش شوهرتم با خوشحالی تو انرژی مثبتی که داری شاد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی احساس میکنم شوهرت خسته اس به قول خودت این همه سال کار کرده فقط خرج دکتر شده چیزی پس اند ...

درسته ممنون

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا