2777
2789
عنوان

امروزتون چطور گذشت

432 بازدید | 77 پست

سلام به همه خوبا وهمه اجیای قشنگم♡

بچه اولن اروزمیکنم بهترین باشه هر روز زندگیتون

حالا بگید روزتون خوب گذشت؟

ام ار ایکسم رپرشهرتون درست تنهام ولی سلاحم میکروفون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همينطور روز تو. هر روزت عالي باشه. امروز من همش خواب بودم. يكمم رفتم روضه. الانم افتادم رو تخت

ای جون لم دادیا کلک 🤣🤣

ام ار ایکسم رپرشهرتون درست تنهام ولی سلاحم میکروفون  

درگیر حرف زدن با مشاور ها و اقدام برای باز کردن پرونده کیفری و رسیدگی بهش☺️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

امشب خیلی یهویی کلی مهمون داشتیم، وای بچه یکیشون هرچییییی اسباب بازی بود ریخت بیرون، به خدا وقتی رفتن، دلم میخواست گریه کنم به خاطر اوضاع وحشتناک خونه، مامانم مریضه، میدونستم اگه من خواب بمونم خودش همه کارای خونه رو میکنه، منم بااین حال که داغونم ظرف شستم، تماام خونه رو جمع کردم، جابه جا کردمو... الانم پریود شدم، فرداهم مهمون داریم. 

منم دوتا پرونده قتل عمد داشتم که خدارو شکر با رضایت اولیای دم مختومه شد.

نمیدونم دقیقا شغلتون چیه ولی من عاشق پرونده های جنایی هستم موفق باشید😍❤️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

فکر کنم چون یکم تو خوردن زیاده روی کردم ( چیزای چرب مورد ) عذاب وجدان گرفتم . 

درسمم نخوندم  ۱۰ روز دیگه پایان ترم دارم 😢

اما در بقیه موارد خوب بود . 

راستی امروز اربعین هست و همینطور تولد منو ابجیم برای همین تولد هم دوست نداریم بگیریم و ی حس عجیبیه 😅

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍