2777
2789
عنوان

امروزتون چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 77 پست
امشب خیلی یهویی کلی مهمون داشتیم، وای بچه یکیشون هرچییییی اسباب بازی بود ریخت بیرون، به خدا وقتی رفت ...

درکت میکنم

چقدر مثل همیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خیلی یهویی کلی مهمون داشتیم، وای بچه یکیشون هرچییییی اسباب بازی بود ریخت بیرون، به خدا وقتی رفت ...

میدونم دردتو کشیدم

قصه نخور بیا بگل کنیم باهم گریه کنیم😗😓😭😢

ام ار ایکسم رپرشهرتون درست تنهام ولی سلاحم میکروفون  

چرا قشنگ اجی

ی برنامه ای داشتم بهم خورد دو روز هم که تعطیلیم موند تا شنبه ولی بعدش خوابیدم عصری اونم چه هوایی هوای بارونی باد خنک و پنجره باز زیر لحاف 😍خیلی خوب بود خیلی وقت بود خواب بهم نچسبیده بود

فکر کنم چون یکم تو خوردن زیاده روی کردم ( چیزای چرب مورد ) عذاب وجدان گرفتم . درسمم نخوندم ۱۰ روز د ...

تولدت مبارک من متولد10فرودینم

بزارمعرفی کنم قشنگم

رهام 20

رشتم کامپیوتره

ولی کارم خوانندم رپم

ی برنامه ای داشتم بهم خورد دو روز هم که تعطیلیم موند تا شنبه ولی بعدش خوابیدم عصری اونم چه هوایی هوا ...

نگو دلم خواست بزنمت اخه دلمم نمیاد منم مقام

دوازده ساعت خواب و روضه

اع خسته نباشید

من بدبخت سرظبط جرخوردم دارم آهنگامو ظبط میکنم

هروز سرظبط میکس مسترجرخوردم

من که مشکلم چیز دیگس توتاپیک ها قبل برو ببین میفهمی از پریودی بیشتر برام سخت تره عررررر

تولدت مبارک من متولد10فرودینمبزارمعرفی کنم قشنگمرهام 20رشتم کامپیوترهولی کارم خوانندم رپم

ممنونم عزیزم . 

چه ماه خوب 😍

منم زهرام ۲۰ 

رشتم آموزش زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان هست 

کارمم همونه و توی یوتیوب هم کار میکنم☺️

ویولن هم میزنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ممنونم عزیزم . چه ماه خوب 😍منم زهرام ۲۰ رشتم آموزش زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان هست کارمم همونه و ...

بهبه تویه سبکیم

منم توموسیقی خوانندم

رپرم گفتم 

ولی شغلم برنامه نویسم

بهبه یه دوست جدید که ازالان مثل اجی میمونه خوشبختم