2777
2789

خب بذارید براتون تعریف کنم🎙️

چند روز پیش خواهرشوهر جونممممم اومده بود خونه مون

منم تازه دخترم و از خموم آورده بودم بیرون(دخترم هنوز یک سالش نشده)بعد من همیشه همه جای دخترم و تمیز میکنم و دخترم همیشه بوی خوبی میده همیشه 

خلاصه چون هم من و هم شوهرم کلا خیلی تمیزیم خونه ام هم همیشه تمیزه

مهم تر از همه گربه هامم همیشه بوی خوبی میدن😂

بعد امروز شوهرم رفته بود خونه مامانش اینا برای مامانش گوشت خریده بود رفته بود گوشت ها رو بده که دیگه رفته بود خونه شون یک لیوان چایی اینا هم بخوره که خواهرشوهرمم اونجا بود

مثل اینکه خواهرشوهرم خیلی ازم تعریف کرده

شوهرم میگفت که برگشته گفته توی راهرو بودم بوی خوب خونه شون میومد بیرون وقتی وارد خونه شدم خس خنکی و بوی خوب گرفتم

رفتم دخترتون رو بغل کردم دیدم چقدررر این بچه بوی خوبی میده

گربه هاشون رو بغل میکردم بوی خوب میدادن چقدر تمیز بودن

خونه شون خیلی تمیز بود

تازه خودشم که حسابی خوشگل کرده بود و تمیز بود😂❤️💅🏻

اره دیگه خلاصه من خیلی عروس گل و خوبی تشریف دارم💆‍♀️

بعد خواهرشوهرم برگشته گفته حالا یکی سر زده بیاد خونه من فکر میکنه من تو جنگل آمازون زندگی میکنم😂😂😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب آفرین به شما که تمیز و مرتبی و آفرین به اون خواهر شوهر که خوبی هاتو گفته

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

شوهرت گوشت خریدواسه مادرش؟ خداروشکر معترض نشدید مثل تاپیک بغلی یا پول مال مادرش بود😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

راز تمیزی و بوی خوبتون چیه

چجوری همیشه خونتون تمیزه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!