سلام جانا خانوم
من با این کاربری تا حالا اصلا پست نذاشته بودم
اتفاقی تایپکهای شما رو دیدم و کاربریتون رو کشف کردم! از اونجا که از خوندن تایپکای کاربرای امثال شما لذت میبردم فضولیم گل کرد و همه رو خوندم😁❤️
نمیدونم از خوندن این متن ناراحت میشید یا خوشحال، اما به عنوان یک انسان خودم رو موظف دونستم به همنوع و همجنس خودم این حرفا رو بزنم
از اونجا که هم یه دانشجو وکالت توی خانواده داریم و هم دایی وکیل، بسیار از سختی کار شما مطلع هستم خصوصا داشتن این شغل برای خانوم توی جامعه ما. اتفاقا شما حق دارید به شغلی که دارید ببالید.
دوران دبستان و راهنمایی و دبیرستان همکلاسی داشتم که لکنت داشت.. متاسفانه اعتمادبهنفس هم اصلا نداشت و تمایلی به صحبت کردن زیادی نداشت. من تعجب میکردم از این اخلاقش. مدام با خودم میگفتم چرا باید اینطوری باشه و فکر میکردم فقط همکلاسی منه که اینطورییه تا اینکه شما رو دیدم که میگید بله من عیب و نقص دارم... چرا عیب و نقص؟ مگه خدایی نکرده شما برای حرف زدن به کمک کسی نیاز داری؟ آیا این ویژگی شما به کسی آسیب میزنه؟ نه. مسلما نه. این نقص نیست عزیزم. نقص اون زوال عقلی بعضیا هست که این رو عیب میدونن و قصد تمسخر دارن
من کیف میکنم آدمایی مثل شما رو میبینم. ندیدمتون اما ازتون کلی حس خوب گرفتم. مگه زندگی غیر اینه به کسی دل بدی و دلی به دست بیاری؟ همین که شما این ویژگی رو داری به تنهایی کفاف میده به خودتون افتخار کنید.
حضور پرمهرتون رو از این سایت هم دریغ نکنید. در میان کاربرییای دروغین اینجا حضور آدمای حقیقی نیازه😊