2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست کلاس تنیس بره

257 بازدید | 12 پست

کلاس تنیس ثبت نام کردم جلسه اول پنجشنبه‌ست

باید راکت ببرم با خودم؟

یعنی قبلش باید تهیه کنم؟

میدونید چه برندی خوبه برای شروع؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من نظر حرفه ای تو تنیس ندارم ولی انگار برند هد خوبه. قبلش بنظرم برو از مربیت راهنمایی بخواه ولی خود فروشنده هم میتونه راهنماییت کنه در رابطه با وزن و سایز و... آره دیگه راکت نداشته باشی که یه جلسه چیکار کنی پس. فک نکنم راکت بدن. شخصیه. 

من نظر حرفه ای تو تنیس ندارم ولی انگار برند هد خوبه. قبلش بنظرم برو از مربیت راهنمایی بخواه ولی خود ...

نوشتن جلسه اول راکت میدن.
ولی من دوست دارم با راکت خودم برم

تعریف هد رو خیلی شنیدم

ممنونم ازت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتن جلسه اول راکت میدن.ولی من دوست دارم با راکت خودم برمتعریف هد رو خیلی شنیدمممنونم ازت

عه خوبه اینطوری. پس فعلا نخر تا از مربیت بپرسی. بهرحال اونا تخصصی نظر میدن بهتره

نوشتن جلسه اول راکت میدن.ولی من دوست دارم با راکت خودم برمتعریف هد رو خیلی شنیدمممنونم ازت

عه خوبه اینطوری. پس فعلا نخر تا از مربیت بپرسی. بهرحال اونا تخصصی نظر میدن بهتره

مرسییی💜

سلام ببخشید یه سوال داشتم من دخترم اتیسمه پدربزرگ فوت شده اگه خدای نکرده همسرمن فوت کنه تکلیف قیمومی ...

سلام عزیزم قیمومت عمدتا بر عهده‌ی ولی خاص (پدر و جد پدری) هست مگر اینکه ثابت بشه اون ولی خاص توانایی قیم بودن نداره.

با وکلایی که به طور خاص در حوزه‌ی قیمین و امور محجورین فعالیت دارن مشورت کنید❤️

جلسه اول نیاز نیست یا اگه داری همونو ببر. برو از استادت بپرس چه برندی خوبه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

سلام جانا خانوم

من با این کاربری تا حالا اصلا پست نذاشته بودم

اتفاقی تایپک‌های شما رو دیدم و کاربری‌تون رو کشف کردم! از اونجا که از خوندن تایپکای کاربرای امثال شما لذت میبردم فضولیم گل کرد و همه رو خوندم😁❤️

نمیدونم از خوندن این متن ناراحت میشید یا خوشحال، اما به عنوان یک انسان خودم رو موظف دونستم به هم‌نوع و هم‌جنس خودم این حرفا رو بزنم

از اونجا که هم یه دانشجو وکالت توی خانواده داریم و هم دایی وکیل، بسیار از سختی کار شما مطلع هستم خصوصا داشتن این شغل برای خانوم توی جامعه ما. اتفاقا شما حق دارید به شغلی که دارید ببالید.

دوران دبستان و راهنمایی و دبیرستان همکلاسی داشتم که لکنت داشت.. متاسفانه اعتماد‌به‌نفس هم اصلا نداشت و تمایلی به صحبت کردن زیادی نداشت. من تعجب میکردم از این اخلاقش. مدام با خودم میگفتم چرا باید اینطوری باشه و فکر میکردم فقط همکلاسی منه که اینطوری‌یه تا اینکه شما رو دیدم که میگید بله من عیب و نقص دارم... چرا عیب و نقص؟ مگه خدایی نکرده شما برای حرف زدن به کمک کسی نیاز داری؟ آیا این ویژگی شما به کسی آسیب میزنه؟ نه. مسلما نه. این نقص نیست عزیزم. نقص اون زوال عقلی بعضیا هست که این رو عیب میدونن و قصد تمسخر دارن

من کیف میکنم آدمایی مثل شما رو میبینم. ندید‌م‌تون اما ازتون کلی حس خوب گرفتم. مگه زندگی غیر اینه به کسی دل بدی و دلی به دست بیاری؟ همین که شما این ویژگی رو داری به تنهایی کفاف میده به خودتون افتخار کنید.

حضور پرمهر‌تون رو از این سایت هم دریغ نکنید. در میان کاربری‌یای دروغین اینجا حضور آدمای حقیقی نیازه😊

همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🤍

سلام 🌱اتفاقی تایپک هاتون دیدم لذت بردم که اینقدر هدفمند وکوشا هستید همیشه ایام موفق باشید😍❤️من احتمالا حقوق قبول بشم اما علاقه ندارم انگار یجورایی بالاجبار داره این مسیر رقم میخوره خیلی برام دوران سختیه...باید به چیدمان خدا اعتماد کنم راهی نیست🙂🌸

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟