2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم کلی ازم تعریف کرده💅🏻🐈‍⬛🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه که تو همه تاپیکا یکی دو نفر پیدا میشه انرژی منفی بده .طرف داره از تمیزی و رابطه خوبش با خانواده شوهر میگه اون یکی میگه آه گربه چندشه و کثیفی.مادرشوهرم همیشه خونش،برق میزنه اما همیشه تو خونش پرنده و گاها سگ داره من ماشالله خونم بازار شامه اما از نگه داری حیوونا تو خونه خودم بدم میاد اما نمیتونم برا خونه اونا اظهار نظر کنم .بعضیا تو مجازی هر چی دلشون میخواد میگن 

عزیزم شما متنای رنگی و پر استیکرت گواه بر اینه واقعا خیلی باحوصله و انرژی هستی و البته من دیدمت خیلی ...

الهییی من فداتشمم🥹❤️

چقدر خوشحال شدم

این چند نفری که همیشه تو تاپیک ها انرژی منفی میدن قشنگ حال آدم رو خراب میکنن

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

مرسی از کسایی که آنقدر ماه بودید و بهم انرژی مثبت دادید💋💋

امیدوارم کسایی هم که آنقدر قلب سیاهی دارن همونجوزی خدا تو زندگی شون همیشه بهشون ضد حال بزنه😚😚😚

شب خوش دوستان

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️