2777
2789
عنوان

سوال دارم درباره کلاس های کنکوری

89 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من دهم تجربی هستم و میرم یازدم من امسال معدلم ۱۸ شد و فیزیکی خیلی پایین شد چون معلممون اصلا خوب نبود خودمم به درسش علاقه نداشتم حالا می خوام تام لند بخرم اما نمی دونم دهم رو بخرم قوی شم  یا یازدهم رو درس ها رو جدا بخرم یا پک همه جانبه بخرم تست زنیم هم افتضاحه تا حالا ی تست هم نزدم برنامه ریزی هم ندارم یه مشاور خوب و منصف می خوام ترو خداا سریعتر بهم جواب بدین و تجربه ها تون رو بگین خیلی عقبم همش شبا استرس دارم دیگه امشب همت کردم پرس و جو کنم 

به تو نامه می نویسم ای عزیز رفته از دست ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست!..‌

از تلگرام ببین

من به مشاور اعتقادی ندارم. یه کسی هم سن و هم رشته ای خودت پیدا کن باهم درس بخونید ولی بدون رقابت سمی

اصول برنامه ریزی و مشاوره هم از کانال های تلگرامی و سایت های مختلف یاد بگیر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشاورم خیلی خوب بود و حلال خور بخدا تبلیغ نیست اگر خواستید بگید معرفی کنم

اره عزیزم معرفی کت

به تو نامه می نویسم ای عزیز رفته از دست ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست!..‌

از تلگرام ببینمن به مشاور اعتقادی ندارم. یه کسی هم سن و هم رشته ای خودت پیدا کن باهم درس بخونید ولی ...

تلگرام ندارم و منطقمون هم جدیدا بخاطر قطعی برق تا ۸ شب اینترنت نداریم 

کانال تلگزامیش‌ دارم‌‌همش رو‌‌براتون رایگان میفرستم درخواست بدید

باشه ممنون