2777
2789
اصن رنگ نکن پشیمون میشی من این رنگ عامل نابودی موهام شد

جدی میگی؟ میخوام هایلایت ظریف دربیارم 

بعد ی چیز بدتر وزنمم یکم بالاس میترسم سنم بدتر بره بالا 

برای کوتاهی هم دو دلم 

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

اصلا پشيمون نشدم. چون چند سال بود ميخواستم كوتاه كنم و مامانم نميذاشت. ولي خب ديگه هيچوقت كوتاه نميك ...

میخوام‌کوتاه کنممم و پشت دستمو داغ بزارم دیگ هیچ وقت رنگ و دکلره نزارممم چون همینا موهای منو داغون کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام‌کوتاه کنممم و پشت دستمو داغ بزارم دیگ هیچ وقت رنگ و دکلره نزارممم چون همینا موهای منو داغون ک ...

وايي اره. داغون ميكنه مو رو. كوتاه كن بنظرم و بعدشم مراقبت كن تا اسيب نبينه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

جدی میگی؟ میخوام هایلایت ظریف دربیارم بعد ی چیز بدتر وزنمم یکم بالاس میترسم سنم بدتر بره بالا برای ک ...

نکن نکن نکن من بهترین سالن موهامو دکلره باربی بقول خودشون درآوردن توی سعادت آباد داغون شدن موهام البته شاید به موهای من نساخت همین لعنتی دکلره منو بفکر کوتاهی انداخته

منم امروز داشتم ب کوتاهی مو و رنگ گذاشتن فک میکردمتجربه تونو بمنم بگید بعدش ادم پشمیون نمیشه؟🥲

من هیچ‌وقت از کوتا کردن موهام‌پشیمون نشدم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
به نظرم زیاد کوتاه نکن چون انگار قد موهاتو دوست داری یه کم مرتبش کن چون قیچی بخوره وزی و نامرتبی مو ...

من عاشق موهام بودم گفتن چون سفیدی چشمات رنگیه رنگ بزار عالی میشی موهای تا کمرمو دکلره کردم بعد اونجا ی وجب ازشون زدن الان تا پایین تر از خط لباس زیر هست خوشگلن اما دائم دمشون درحال خورد شدنه ماسک روغن اینام بخدا میزنم ولی انگار بیفایده است

من تا کمرم بودن ولی همونجا ی وجب از موهام کوتاه کردن الان تا پایین تر از خط سوتینم هست موهام فر فری ...

میشه موهاتو کوتاه کردی بدی من 

من موهام خیلی کم  پشت شده تا حالا رنگ دکلزه نکردم چن ریزش وحشتناک داره  درستش کنم لابه لای موهام بزنم چون ۲هفته دیگه عروسی داریم غصه م گرفته