2777
2789
من تا کمرم بودن ولی همونجا ی وجب از موهام کوتاه کردن الان تا پایین تر از خط سوتینم هست موهام فر فری ...

دوست داشتی عکس میفرستم از موهام ببینی که دروغ نمیگم خیلی روحیم داغونه

موهای مصنوعی هم خیلی مصنوعیه و معلومه دوست ندارم بخدا کلاه گیسم دارم ولی خیلی مصنوعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتی عکس میفرستم از موهام ببینی که دروغ نمیگم خیلی روحیم داغونهموهای مصنوعی هم خیلی مصنوعیه و ...

عزیزم‌میتونید برید سالن هزینه کنید تا براتون کار اکسنشن انجام بدن درضمن من گفتم شاید کوتاه کنم نگفتم قطعا کوتاه میکنم بعد فک نمیکنید خیلی کارتون بی ادبیه وسط تاپیک دیگران وقتی من اصلا اسمی از کوتاهی نیاوردم فقط پرسیدم چیشد کوتاه کردید میایید میگید موهاتو بده بمن😳 این کار شما اسمش گرفتن ماهی از آب گل آلوده ک اصلا کار قشنگی نیست امیدوارم فرهنگ سازی بشه براتون دیگ‌وسط غم و ناراحتی دیگران نیایید بگید فلان چیزتو بده بمن من حتی اگه کوتاهم کنم موهامو به کسی نمیدم چون متنفرم از اینکار امیدوارم شمام هزینه کنید و اکستنشن انجام بدید ک بسیار هم طبیعی و زیباست و توی تاپیک دیگران دنبال موهاشون نباشید😐

برای چی تعجب کردی مگه دور از جونت اونایی که بخاطر مریضی موهاشونو از دست میدن ندیدی

من خودمم مریصم عزیزم اصن راستشو بخوای بخاطر بیماری ک بهم فشار میاره دارم موهامو کوتاه میکنم

پسرم 4 ماهش یود ب شدت کولیک داشت

صبح تا شب نق میزد

باز از غروب تا صبح بسم الله از اول گریه نق

ی دستشویی نمیشد برم

تابستون و جنوب کوتاه کردم خیلی بلند بود

برای اون موقع خوب بود ولی مثل خر پشیمون شدم الان5 سال گذشته تازه همون اندازه شده

پسرم 4 ماهش یود ب شدت کولیک داشتصبح تا شب نق میزدباز از غروب تا صبح بسم الله از اول گریه نقی دستشویی ...

وایی خوشبحالت عزیزم ۵ سال گذشته من حس میکنم کوتاه کنم اصلا دیگ زمان نخواهد گذشت

اصلا پشيمون نشدم. چون چند سال بود ميخواستم كوتاه كنم و مامانم نميذاشت. ولي خب ديگه هيچوقت كوتاه نميك ...

کی گفته دختر بااااید موهاش بلند باشه ؟؟؟

دختر بعنوان یک انسان باید موهاش همون اندازه ای باشه که خودش دوست داره و باهاش راحت هست !

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم