2777
2789
عنوان

بلاگری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 44 پست
یک جور کودک کار هستن دیگهدائم دنبال تایید بیرونی گرفتنه احتمال اینکه شخصیت نمایشی بشه هست از نظر امن ...

نه طنز اینا نه بیشتر محتوای آشپزی و ولاگ و  معرفی و اینا...

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
نکن خاهرم فردا روزی ببخشید بچه خراب درمیاد خودمم ابجی دارم این کارو نمیکنم همسن دختر شماس این ابجی م ...

تو طنز و مسخره بازی هم خوشم نمیاد اگر بزنم محتوای مثلا آشپزی. معرفی و چالش اینا. ولاگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟حس میکنم استعدادشو داره و میتونه خوب رشد کنه و پول دربیاره. و عذاب وجدان دارم که تا الان نادیده ...

مگه بچه منبع درآمده 

ما بچه دار میشیم که اونو تا یه سنی که وظیفه پدرو مادریمون هست تامین کنیم و نیاز هاش رو در حد معقول برآورده کنیم 

نه اینکه اون بشه منبع درامد 

موقعه اش هم که بشه  سنش برسه خودش کار میکنه در میاره 

نه طنز اینا نه بیشتر محتوای آشپزی و ولاگ و معرفی و اینا...

شما به این نیت میزنی ولی اون یه حرف یا حرکت انجام میده یه آهنگی چیزی میزارن روش یا کنار یه کلیپ دیگه قرار میدن میشه مسخره عالم و ادم

گاهی عذاب وجدان میگیرم که استعدادشو نادیده میگیرم میگم شاید مادر بروزتری میداشت آیندش بهتر بود( این ...

البته بچه ها همه شیرین زبون و بامزه هستن 

ولی از نظر پدر مادرا بچه خودشون از همه بامزه تر خوشگل تر و شیرین زبون تره الان شما یه نظر سنجی تو همین سایت بزار ۹۹ درصد همین رو میگن 

بشین قشنگ با خودت رو راست فکر کن ببین نگران استعدادشی یا دوست داری ازش پول دربیاری؟ 

معرفی محصول و بلاگری استعداده؟ 

تازه استعداد هم باشه اگه واقعا نگرانی باید شرایط شکوفا شدنش فراهم کنی ، بفرستیش کلاس های فن بیان و .... تا وقتی بزرگ شد واسه خودش منبع درآمد داشته باشه . نه الان واسه شما 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

مگه بچه منبع درآمده ما بچه دار میشیم که اونو تا یه سنی که وظیفه پدرو مادریمون هست تامین کنیم و نیاز ...

درسته پول حرف اولو میزنه  ولی منم جوری بزرگ نشدم و فرهنگ خانوادگیم جوری نیست که هرجوری پول دراورد  افکار اطرافیانم بستس...  همینه بیشتر مانعم میشه   ولی بلاگر هم داریم اطرافمون خانوادگی همکاری میکنن کلی اوضاع زندگیشون خوب شده

بشین قشنگ با خودت رو راست فکر کن ببین نگران استعدادشی یا دوست داری ازش پول دربیاری؟ معرفی محصول و بل ...

من کلا زیاد اهل گوشی نیستم وگرنه قبلتر براش پیج زده بودم...

ولی خوب دوست دارم دخترم درآینده پولدار و موفق باشه ولی یه پولدار بافرهنگ و باادب و موجه....

من کلا زیاد اهل گوشی نیستم وگرنه قبلتر براش پیج زده بودم...ولی خوب دوست دارم دخترم درآینده پولدار و ...

عالیه .خب پس برو توی کار آموزش دادن بهش ، شناخت استعدادها و شکوفایی اونا . نه پیج زدن واسه دختر ۵ ساله

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

درسته پول حرف اولو میزنه ولی منم جوری بزرگ نشدم و فرهنگ خانوادگیم جوری نیست که هرجوری پول دراورد ا ...

والا شما تصمیمت رو گرفتی 

ولی من بودم نمیکردم چون اون وقت بین خودم و کسی که بچه اش رو میفرسته سرکار همه بهش میگن کودک کار فرقی نمیدیدم 

نمیدونم شاید چون این  سبک مدرنش هست اشکالی نداره از نظر بعضیا و هیچکی به اندازه اون بچه ها بهش نمی پردازه

اسی الان اکثر بچه ها سرزبون دارن اما اینکه با بچت کسب درامد کنی برا ادم های بی بته است عاقبت کار خوب ...

دوست دارم بچم درآینده پولدار و موفق باشه ولی خب یه پولدار باادب و موجه...   نه اینکه به هر طریقی ( کلاهبرداری و ..) پولدار بشه 

این حجم عذاب وجدان منم اینه که  نکنه این استعدادشو نادیده بگیرم و مانع موفق شدنش بشم...

عالیه .خب پس برو توی کار آموزش دادن بهش ، شناخت استعدادها و شکوفایی اونا . نه پیج زدن واسه دختر ۵ سا ...

هرچیز استعدادشو میبینم فوری کلاسشو میفرستم مثل ورزش..

حتی نقاشی هم علاقه داره اونم دنبال مربی خوب هستم ثبتنامش کنم...

دوست دارم بچم درآینده پولدار و موفق باشه ولی خب یه پولدار باادب و موجه... نه اینکه به هر طریقی ( ک ...

از۵سالگی وارد دنیای مجازی شه و مزه پولو بفهمه بنظرت میتونی تو ۱۴سالگی کنترلش کنی؟این همه جرم و جنایت و فساد دقیقا بخاطر بیفکری و شل گرفتن بعضی پدرمادراست که بچه رو بیچاره میکنه.خوب نیست