2777
2789
عنوان

بلاگری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 44 پست
چرا نکنی نون تو بلاگریه اگه خوب پیش بره ویو بگیره زندگی مرفه تری میشه برا خودش

برو انجام بده دیگ خودت اگ میتونی چرا داری بقیه رو ب راه بدمیکشی میدونی تو چ جامعه میخاد ما بزاره چیا میگن بهش؟

نکن تورو خدا بچه باید بچگیشو کنه

گاهی عذاب وجدان میگیرم که استعدادشو نادیده میگیرم  میگم شاید مادر بروزتری میداشت آیندش بهتر بود( اینو هم بگم افکار اطرافیانمم بست زود حرف درمیارن)

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا گاهی پیج رشد نمیکنه مسخره میکنن میگن چطور خانواده ایه و بعدش اصلا گیریم رشد کرد فردا روز بچه بزرگ بشه پرو میشه هار میشه یک کارای میکنه با اون پیج ابروی خودت هم بعدا میره الان سرت داغ نمیفهمی فردا روزی ب حرفام میایی بچه رو از الان بد ب بار نیاریم قدیما خانوادتون چطور بود مثل اونا بزرگ کن دختر نباید اصلا تو اجتماع سنگین پا بزاره شما چطور مادری هستید؟

گاهی عذاب وجدان میگیرم که استعدادشو نادیده میگیرم میگم شاید مادر بروزتری میداشت آیندش بهتر بود( این ...

این فکرارو نکن 

میخوای پیشرفت کنه بفرست کلاس مجری‌گری این چیزا 

ن بلاگری!!

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اینکه بچه فهمیده تر از سن خودش باشه مزیت نیست بچه وسیله کسب درامد نیست بزارید بچگی کنه

عذاب وجدان دارم که  استعدادشو نادیده میگیرم. حس میکنم مادر فکر بسته ای براش هستم

برو انجام بده دیگ خودت اگ میتونی چرا داری بقیه رو ب راه بدمیکشی میدونی تو چ جامعه میخاد ما بزاره چیا ...

ببین اگه واقعا از لحاظ مالی شرایط بدی دارن بنظرم کار بدی نیس 

دزدی ک نمیکنن؟ 

بچه یه بامزه بازی در میاره ازش فیلم میگیرن ویو میگیره 

فقط این ی بچه نیس ک تو کل دنیا هست بلاگرای کودک 

اصلا گاهی پیج رشد نمیکنه مسخره میکنن میگن چطور خانواده ایه و بعدش اصلا گیریم رشد کرد فردا روز بچه بز ...

اونم خانواده همسرم... افکار بشدت بسته...

خودم زیاد اهل تکنولوژی و گوشی اینا نیستم

ولی دخترم خیلی استعداد داره حس میکنم دیده بشه آینده خوبی خواهد داشت  کلا عذاب وجدان دارم استعدادیشو میبینم و نمیتونم براش کاری بکنم

استعداد ورزشی داره دو ساله باشگاه میبرمش  ولی این معرفی محصول و ادای بلاگرارو درمیاره بهم عذاب وجدان میده

ببین اگه واقعا از لحاظ مالی شرایط بدی دارن بنظرم کار بدی نیس دزدی ک نمیکنن؟ بچه یه بامزه بازی در میا ...

شرایط مالیمون متوسطه اگر گرونی ها بزاره😂

چون آدمیم اراده محکمی ندارم زود ناامید میشم.... میترسم شروع کنم  حس میکنم خیلی سخته

از اینور این استعداد دخترمم میبینم عذاب وجدان میگیرم که نادیدش میگیرم 

گاهی عذاب وجدان میگیرم که استعدادشو نادیده میگیرم میگم شاید مادر بروزتری میداشت آیندش بهتر بود( این ...

یک جور کودک کار هستن دیگه

دائم دنبال تایید بیرونی گرفتنه 

احتمال اینکه شخصیت نمایشی بشه هست 

از نظر امنیتی خطر ساز هست شما همه اطلاعات رو در اختیار عموم می‌گذارید ممکنه یکی ازش سو استفاده کنه

کلیپ هایی رو هم که طنز میسازن یا مسخره میکنن همین فیلم هایی که خانواده از بچه منتشر کرده دیدید حتما کم نیستن اون بچه فردا مدرسه میره وارد اجتماع میشه اگه بقیه مسخره کنن تاثیر خوبی رو بچه مسلما نداره

دوست ندارم بازیگر بشه بازیگری خیلی فضاش کثیف و سمیه

فعلا همینطوری ازش فیلم و عکس بگیر تا خودش سنی بشه ک بتونه تصمیم بگیره 

حالا ب قول بعضی بچه ها میگن خوب نیس بچه رو بیاریم تو این فضا تو سن کم  منم دوس ندارم کاری ک بده رو بگم انجام بده و بد بشه براتون

اونم خانواده همسرم... افکار بشدت بسته...خودم زیاد اهل تکنولوژی و گوشی اینا نیستمولی دخترم خیلی استعد ...

نکن خاهرم فردا روزی ببخشید بچه خراب درمیاد خودمم ابجی دارم این کارو نمیکنم همسن دختر شماس این ابجی منم میتونه استعداد داره حرف میزنه ولی ابروش و صحبت جامعه و خیلی چیزایی دیگ