2777
2789
عنوان

بلاگری کودک

337 بازدید | 44 پست

دخترم ۵ سالشه خیلی فهمیده تر از سنشه و زبون دار تره

و حدود ۲ ساله هرچی میخره حتی بیسکوییت ساده  خیالی معرفیش میکنه مثله بلاگرا تزیین میکنه  توضیح میده راجبش  اطرافم میگن  استعداد بلاگری داره براش پیج بزن

منم زیاد حوصله بلاگری و گوشی ندارم ( اینستا تقریبا زیاد نگاه میکنم) همش نادیده میگرفتم

الان داشتم حافظه ی گوشیمو خالی میکردم  همه فیلماشو خودش گرفته معرفی محصول کرده  حتی امروزم چندبار انجام داده  لاک زده مثله بلاگرا صحبت کرده  بیسکوییت خورده تزیین کرده 

بنظرتون براش پیج بزنم؟

از شروعش میترسم؟ چون کم اراده و ترسو هستم زود ناامید میشم پا پس میکشم  ولی دخترم دقیقا برعکس منه...

بیشتر ترسمم اینه که نمیدونم چجور شروع کنم و هیچی بلد نیستم

شما بودین چیکار میکردین؟

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیذاشتم وارد بلاگری بشهچون محیطش مسمومه

چرا؟

حس میکنم استعدادشو داره و میتونه خوب رشد کنه و پول دربیاره. و عذاب وجدان دارم که تا الان نادیده گرفتمش

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

من بودم اینکار رو انجام‌ نمیدادم‌

توی بعضی از کشورهای اروپایی بچه میتونه بخاطر شکستن حریم شخصی از پدر و مادرش شکایت کنه

و از اون مهمتره توی جامعه‌ای که پدوفیل زیاده اینکار درست نیست

فکر کنم بعضی از ایالت‌های آمریکا بچه تا ۱۳ سالگی اجازه دسترسی به شبکه های اجتماعی رو نداره 

معجزه کن صبر مرا 
چرا؟حس میکنم استعدادشو داره و میتونه خوب رشد کنه و پول دربیاره. و عذاب وجدان دارم که تا الان نادیده ...

چون حریم شخصیه

الان بچه است هر چقدر هم بگید عاقله، باز هم بچه است

اینکه به این زودی وارد اینستاگرام و محیط مسموم بلاگری بشه، خسلی خیلی بده هم برای خودش هم اطرافیان

شما نگران استعداد نباشید، اگر دخترخانمتون خیلی مستعد هست، میتونه بره بازیگری یا تئاتر