سخت نیس تحملش براتون؟ شمام دیگه مثل من تلاشی برای بهبود رابطه تون نمیکنین؟ من که دیگه حس میکنم زندگیمون کاملا تموم شده واقعا این کنار هم بودنا از سراجباره موندم چرا باز هنوز تو یه خونه ایم مثلا که چی؟؟
زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا الان خیلی تلاش میکردم ولی آدم دیگه به یه نقطه ای میرسه که میگه باید ول کنم دیگه 😔باورکردم که دیگه نمیشه همش به فکر خانواده خودشه مثلا همین امشب رفته پیش باباش خوابیده
نه عزیزم کلا خانواده خودم که طلاق رو بد میدونن خودشم جدا بشم برمم میدونم اونجا بدتر از اینجاش خودمم نه درآمدی دارم نه چیزی تازه دخترمم هس ...همش میگم کاش حداقل یکی مخشو بزنه برداره ببره خونه نیاد دیگه
بعضی ها اصلا زیاد حرف و... نمیزنن ولی رابطه دارن و غذا و... آماده میکنن بعضی ها هیچ کاری. انجام نم ...
من که وظایف خودمو انجام میدم به خونه وبچه میرسم غذاهم میزارم اونم چیزی لازم باشه میخره رابطه هم یه مدت کلا نداشتیم الانم هر وقت خودش بخواد من تمایل ندارم جای خوابمونم جداس حرف خاصی هم با هم نمیزنیم مگه درمورد بچه چون درمورد چیز دیگه باشه به دعوا ختم میشه😑