عقدیم امشب گفت ک خیلی حسرتا کشیدم ک برات بهترین زندگیو فراهم کنم. همه چیش دست و بنام منه نصف بیشتر. گفت فقط بهت گوشزد میکنم و تمام دیگ هیچوقتم این حرفارو بهت نمیگم فقط مواظب باش پاتو کج نزاری و زرنگی نکنی و حتی جواب سلام یکیو ندی. هرکیم مزاحمت شد ب خودم نترس بگو نمیدونم منظورش از این حرفا چی بود. من خیلی دختر پاکیم خودشم میدونه قبل اشنایی باش ن دوس پسر داشتم ن چیزی یجورایی چشم و گوش بسته بودم. بساز بودم زندگیمونو جمع کردیم باهم. این حرفارو زد یکم ناراحت شدم بنظرتون چرا اینارو گف. بعدشم بحثو عوض کرد و دیگ هیچی راجبش نگف
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
منم خواستگارم میگفت من به یار شکست خوردم بهم خیانت نکنی اگه چندروز سرکار بودم حواست باشه رو سر خونه زتدگی باشی خیانت نکنی خیلی ناجور همش ازاینا میگفت بعد ۳ ماهدعقد ولم کرد😂
منم خواستگارم بهم گفت اگه چیزی ازت ببینم جوری برمیدارم ومیرم که دیگه نام ونشونی ازم نباشه.خداشاهده من همینطوری موندم.با این حرفش کلا دودل شده بودم.میگفتم دیوانس.خداروشکر درست نشد کارمونم