2777
2789
عنوان

لطفن بیاید راهنمایی درباره رابطه

172 بازدید | 17 پست

من با این پسره ۲روز چت داشتیم همین حرفا اینا بود ولی خیلیم ب مسائل جنسی میکشید

تا اینکه ۲روز پیش گفت شب بیا تلگو دیگ میدونید یکم چتمون رفت ب اون سمتا ولی من زیاد بهش پا ندادم هعی مثل گیفت میداد من جدی نمیگرفتم همراهیش کنم برا اون جیزا دیگ ۲ بامداد بود گفتم خابم میاد اونم گف اوکی باشه بخوابو شب بخیر اینا گفت ولی از اون روز تاالان ک دوروز شده هیچی پیام نداده  سنمون من ۱۶واون۲۲

چیکار کنم بنظرتون پیام بدم ندم؟ 

این نیز میگذرد...

۱۶سالته دنبال چی هستی دختر بشین سر درسو مشقت خواهشا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عاشقش شدم چ کنم؟

اینی که میگی عشق نیست توهمه

و اينو فقط زمانی میفهمی که یه عشق واقعی رو تجربه کنی

من اونقدری تجربه دارم که الان یه درصد هم شک ندارم به حرفم

یروزی دقیقا وقتی 16 سالم بود تو همچین موقعیتی گیر کردم

فکر میکردم خیلیییی عاشقشم و بدون اون نمیتونم! هنوز یک ماه نشده بود باهم بوديم

زدم بلاکش کردم و همیشه بابت اینکار از خودم ممنونم

ارزش روح تو بالاتر از بدن و اندامته ولی اون کل ارزش تورو توی اندامت خلاصه میدونه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️