2777
2789

من فمتو کردم ، یه هفته هست که عمل کردم هنوز دید ده از ده ندارم مثلا اطراف نور ها پخش هست و چشمام زود خسته میشه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

فک کنم ی ماه طول کشید شایدم دوماه ک کامل بود دیدم

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترانس prk کردم بعد از ده روز رفتم سرکار

کارمو انجام میدادم پشت سیستم هم بودم کاملا واضح نبود

اما وضوح کامل برای من بالای یک ماه طول کشید

خشکی هم چندین ماه

خشکی خیلی تاثیر داره باید تند تند اشک مصنوعی بریزی حس میکنم حتی تو برگشت دید هم تاثیر داره

از کی دیگه تونستید مطالعه داشته باشبد؟

یادم نیس گل،ی ماه اولم میتونی ولی خب خوب نیس ب چشم فشار میاد ،

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من ترانس prk کردم بعد از ده روز رفتم سرکارکارمو انجام میدادم پشت سیستم هم بودم کاملا واضح نبوداما وض ...

اره دقیقا

به نظرت بعد چه مدت میشه روزی ۵ ۶ ساعت مطالعه رو داشت؟

من چهارسال پیش کردم.یک هفته درد چشم شدید داشتم انگار خورده شیشه تو چشمم بود .بعد از یک هفته خوب شد دردم اما دور برام یکم تار بود بعد از شش ماه درست شد کامل بدیش اینه ک یک ماه کامل شب و روز تو خونه باید عینک دودی بزنی نور ب چشمت نخوره

من فمتو کردم ، یه هفته هست که عمل کردم هنوز دید ده از ده ندارم مثلا اطراف نور ها پخش هست و چشمام زود ...

واقعا؟ من همین الان داشتم کلی از فمتو تعریف میکردم

اینکه میگن نقاهتش یه روزه و از فردا همه چی اوکیه پس در مورد همه صدق نمیکنه؟