2777
2789

نامزدم از این رو به اون رو شده من نمیدونستم اگه دیدم باید نگه دارم انداختم دور دیدم گفتم خدا درست میکنه الکی طلسم دعا  تروخدا کمک کنین

چی بخونم چیکار کنم مثل قبل شه کلا انگار سیاه شدم تو چشش

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چی ریخته تو زندگیت

دعا طلسم نامزدم کردن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم حدیث کسااا فایلشو تو خونه پخش کن و زیاد بخون

چون حدیث کسا که بخونی اهل بیت میان تو خونه با کلی فرشته

انشالله به حق آقا ابوالفضل وامام حسین و  ولی عصر و بی بی فاطمه زهرا و تمامم شهداا، انشاللله تمامم سحر و دعاهای جهانن پاک بشه و سحر از شوهر شماهم پاک بشه به حق زینب کبری

عزیزمم حدیث کسااا فایلشو تو خونه پخش کن و زیاد بخونچون حدیث کسا که بخونی اهل بیت میان تو خونه با کلی ...

مرسی عزیزم😭

لطفا خودت هم دعا کن برام دلت پاکه

وای از دعانویس ک دورم ریخته فت و فراوون😐

یه عمه دارم ک چندین ساله پیش از نامزدش جدا شد!

بدبختی مامانم یه ماه از عمم کوچیک تره و دخترش( ک من باشم) ساله دیگه کنکور دارم 

عمم هروقت منو میبینه چشماش پره اشک میشه😐

میگه چرا من باید تا این سن مجرد باشم و این (ینی مامانم( دخترش ساله دیگه کنکور داره 

هرکاری هم ک میخوام بکنم حالا چه کلاس، چه هررررکاری باشه وقتی بفهمن زمین و آسمون دست به دست هم میدن تا نتونم اون کارو انجام بدم 

چیکار کنم ک از آه و ناله‌های بیخودش راحت بشم؟ 

بخدا من هیچ نقشی تو زندگي اون نداشتم و ندادم و نخواهم داشت 

ولی اون یششششدت پیگیره منه!!! 

نکنه بختمو ببنده؟؟😑😐

وای از دعانویس ک دورم ریخته فت و فراوون😐یه عمه دارم ک چندین ساله پیش از نامزدش جدا شد!بدبختی مامانم ...

نه عزیزم فقط به دروغ بگو قصد ازدواج ندارم سنم کمه تا لحظه نامزدی حتی اگه کردی نگو و اینکه هر کلر درسیرمیکنی نگو

نه عزیزم فقط به دروغ بگو قصد ازدواج ندارم سنم کمه تا لحظه نامزدی حتی اگه کردی نگو و اینکه هر کلر درس ...

بابام بشدت دهن‌لقه هرررر اتفاقی تو خونمون میفته اول خانواده پدری می‌فهمن بعد خودمون که تو خونه‌ایم

بابام بشدت دهن‌لقه هرررر اتفاقی تو خونمون میفته اول خانواده پدری می‌فهمن بعد خودمون که تو خونه‌ایم

اگه شماره دعا نویس داری بده لطفا زندگیم گیره

وای از دعانویس ک دورم ریخته فت و فراوون😐یه عمه دارم ک چندین ساله پیش از نامزدش جدا شد!بدبختی مامانم ...

یاد زن عموم افتادم تا میایم تکون بخوریم ما رو با بچهاش مقایسه میکنه انرژی منفیش باعث میشه کارمون درست پیش نره

....

از دعا و طلسم نگو جاریم برای بهم زدن زندگیم دوبار بسته.. از انرژی منفی مادرشوهر هم نگو ک خدا اونو خلق کرده ک آفت زندگی مشترک من باشه.. هیچ کاربردی توو این دنیا جز برای بهم زدن آرامش من نداره.. منو شوهرمم دوباری ک برامون طلسم بستن جوری باهم درگیر شده بودیم ک دشمن خونی هم درگیر نمیشد.. بترس از آدمای سمی دوروبرت.. دشمن زندگیتو بشناس.. شوهر من ک نمیشناسه.. متاسفانه دشمن زندگی ما هم خوده خونوادشن.. منتها زیربارش نمیره.. هروقتم خاب سگ ببینه.. خاب مار ببینه درست همون روز سرو کله مادرش پیدا میشه.. منتها کو چشم بینا.. فک میکنه همه مادرا و خونواده ها خوب بچشونو میخان.. درحالی ک برای این واقعا اینجوری نیستن ک خوبشو بخان..  حداقل تو کاری کن ک شوهرت دشمن زندگیتونو بشناسه و ازشون دور بمونه.. 

از دعا و طلسم نگو جاریم برای بهم زدن زندگیم دوبار بسته.. از انرژی منفی مادرشوهر هم نگو ک خدا اونو خل ...

خب چطوری من دعا برام نوشتن درستش کنم