2777
2789
عنوان

کیا از کاپ قاعدگی استفاده میکنن بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
اره کلا لونت نسبت به بقیه ضخامتش بیشتره انعطافشم کمترهسایز یک استفاده میکردین؟ مشکل از سایزش نیست؟

خیلی ساله خریدم نمی‌دونم کوچیکه یک بود دیگه؟ کوچیکه رو گرفته بودم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین بعضی برندها هستن یه سایز صفر هم دارن که در اصل برای نوجوون هاست. اون شاید برات مناسب باشه.

ممنون که گفتی سرچ میکنم ببینم کدوم برنده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من چندین ساله دارم کاپ استفاده میکنم بلدم اینا همه رو رعایت میکنم مشکلم مدل جا انداختن نیست به ...

میتونی یه کاری کنی

کاپ ها درجه بندی سختی دارن

کاپ super soft بخر

بعضی برندها دارنش

برای کسایی که تبحرشون بیشتره و حساس ترن مناسبه، بخاطر نرمی ای که داره کمتر احساس میشه

سایز کوچیک تر هم شاید مفید باشه ولی بنظر من بخاطر حجم کمتر بیخوده، هی باید نگران نشتی باشب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم یه سوال از اینکه طبیعی زایمان کردی راضی هستی ؟من خواهرم حامله س دو ماهه بنظرت سزارین کنه یا طب ...

من هر دو تا بچه مو توی بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کردم به بیمارستان نیست به دکتره که باید صبور باشه و اجازه بده زایمان فرایند طبیعی خودش رو طی بکنه دخالت بیجا نکنه و اگر کسی کیس سزارین نبود بیخودی به این سمت هدایتش نکته 

دکتر خوبی رو باید انتخاب کنه و اینکه قطعا باید آموزش ببینه 

آموزش که ببینه خودش متوجه میشه که چی به نفعشه و مطابق شرایطش تصمیم میگیره چه سزارین چه طبیعی اگر مطابق شرایط تصمیم گرفته بشه بهترین انتخابه

حقیقتش من از زایمان طبیعی راضی بودم آموزش هم زیاد دیدم ورزش هم کردم ، بنا به شرایط لگن من و وزن بچه طبیعی قطعا انتخاب بهتری بود 

آخر امضام تجربه زایمانم هست ولی آموزش دیدن یه چیز دیگه ست 

میتونی یه کاری کنیکاپ ها درجه بندی سختی دارنکاپ super soft بخربعضی برندها دارنشبرای کسایی که تبحرشون ...

آفرین دقیقا درست میگی ، خوب شد تاپیک زدم اصلا اینو نمی‌دونستم 

به مارک نیست به سایزههمین مارکی که بهش عادت داری رو سایز بزرگترشو بگیربعد زایمان واژن تغییر میکنه

داره میگه همینجوری هم جا نیست بزرگتر بگیره؟

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

داره میگه همینجوری هم جا نیست بزرگتر بگیره؟

من از پست اول این منظور رو گرفتم که بخاطر زایمان طبیعی کاپ براشون کوچیکه و میفته بیرون

تو کامنتا متوجه شدم مشکلشون تنگیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی