2777
2789
عنوان

دخترا شده شماهم همچین حسی داشته باشین❓️میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
مثلا چه حسی داشته باشم؟نه فقط عذاب وجدان به پارتنر الانمالبته حسم کمرنگ شدهمن ریشه یابی کردم مشکلم ک ...

مثلا چون خانوادت در جریان نیستن و تو داری با اون حرف میزنی حس عذاب وجدان نداشتی؟

منم دقیقا ریشه ام کمال گراییه

یعنی میگی خودمو بیخیال نشون بدم؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
وای دقیقا عین من چه دردیه اخه🤦🏻‍♀️🥲شما حس عذاب وجدان نسبت به خانوادتم داری؟

من تا حالا با هیچکس وارد رابطه نشدم ولی کل بخام تصور کنم یا حتی در حد کراش زدن هم خودمو سرزنش میکنم ولی خب حس میکنم نقطه قوتی هست تا ضعفه دوست دارم این مشکلو😂😐

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون ویژگی های منفی اش خیلی پررنگ هست

برای من که پیش نیومده

هیچکس کامل نیست ولی گاهی وقتا یه نقطه منفی فرد عمیق و تاثیرگذاره،یکی هم هست چندتا نقطه منفی داره که اهمیت خاصی نداره مثلا بدغذاست،اینو میشه مدیریت کرد باهاش کنار اومد ولی یه سری ویژگی ها منفی قابل چشم پوشی نیست!!

حواستون رو جمع کنین

من تا حالا با هیچکس وارد رابطه نشدم ولی کل بخام تصور کنم یا حتی در حد کراش زدن هم خودمو سرزنش میکنم ...

منم دوس داشتم ولی وقتی که دلت بخواد بری تو رابطه حس بدیه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
شاید اون ویژگی های منفی اش خیلی پررنگ هستبرای من که پیش نیومدههیچکس کامل نیست ولی گاهی وقتا یه نقطه ...

نه من کلا با هر کس تا حالا اومده تو زندگیم همینطوری بودم

مثلا چون خانوادت در جریان نیستن و تو داری با اون حرف میزنی حس عذاب وجدان نداشتی؟منم دقیقا ریشه ام کم ...

خیلی کم حس عذاب وجدان دارم

فکنم شخصیتامون شبیه همه تاپیکامو ببینی متوجه میشی

عزیزم بنظرم برای اینکه این حسو مداشته باشی حتما با به فرد متاهل وتجربه دارو کسی ک بهت نزدیک تره درمیون بذار

خانواده ممکنه عذرمیخوام جنبه نداشته باشه همه چیز خراب بشه

پس حتما به مشاور ویه فرد عاقل بگو

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

نمیدونم منظورت از رابطه چیه ولی اگر همین طوری بی هدف دوست شدی با یکی ،بیخیالش شو چون به جایی نمیرسه

بی هدف که کلا هیج وقت نمیخوام ازدواج کنم اونم هدفش همین بود حس کردم باهم مچیم

طبیعیه من خیلی وقتا اینجوری میشم و اینجور مواقع یکم دور میشم از همه چی تا حالم خوب شه

یعنی میگی با اون ادم هم حرف نزنیم؟

خیلی کم حس عذاب وجدان دارمفکنم شخصیتامون شبیه همه تاپیکامو ببینی متوجه میشیعزیزم بنظرم برای اینکه ای ...

درسته عزیزم موافقم

ممنون حتما

یعنی میگی با اون ادم هم حرف نزنیم؟

من خودمو سرگرم میکنم قبلش بهش میگم که یکم نیاز دارم تنها باشم خیلی طول نمی کشه البته نهایتش چند ساعت دور میشم آروم آروم حالم بهتر میشه

کاربری جدید نیستم🐍