2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگر اینکه عقب مونده باشن😊

ربطی نداره عزیرم من خودم ۱۹ سالمه میخوام اگه روزی بچه دار بشه یه پسر داشته باشم یه دختر 

اگه ۲ تا دختر داشته باشم یا برعکس ۲ تا پسر همیشه حسرت میخورم چرا از هر دو جنس بچه ندارم

چون هم دخترش شیرینه هم پسرش

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

ما که توی دلشون نیستیم میگن نه ولی ب نظرمن چرا ناراحت میشن ...البته هنوزم هستن ادمهایی ک دوس دارن از هردو جنس داشته باشن و اگه نشه ولقعا ناراحت میشن ...خلاصه که بستگی ب دیدگاهشون داره ، ادمهای سالم که خدارو بشناسن میدونن ک خدا خودش ب هرکه بخواهد پسر، هرکی بخواهد دختر و هرکس را بخواد عقیم میکنه ....

همونطور که یکی ممکنه ار نداشته دختر ناراحت میشه یکی هم از نداشتن پسر ناراحت میشه بالاخره آدم دوست داره جفتشون داشته باشه و ته دلش میخواد

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
یه مادربزرگ دارم هی بچه پس مینداخته که پسر بشه حالا ۴ تا دختر که نهایت ظلم رو درحقشون کرد به خاطر پس ...

وای مادر بزرگ من ،به شددددددددت پسر دوسته یعنی تو تمام عمرم ندیدم کسی که انقدر پسر دوست باشه ،چشم دیدن دختراش رو هم نداره 

من پسر ندارم و روزی هزاربار خدارا شکر میکنم چون جدا شدم و دخترام با خودم هستن اگر پسر داشتم از پس تربیتش بر نمیومدم از طرفی اگر به پدرش میدادم چون رفتار تندی داشت باز هم خوب تربیت نمیشد 

من دهه هشتادم

اصلا ربطی ب سن نداره

ربطی ب تخت و تاج و پادشاهی هم نداره

خب طبیعتا ادما دوس دارن فامیلیشون زنده نگه دارن

الان من خودم دخترم،.بچه ی من دراینده اگ صفر تا صدشم با پدرخودم باشه بازم نوه ی عن اقا(پدرشوهرم) حساب مبشه

فامیلی اون میاد روش!!!

بچه ها اکثرا جفت داییشون میشن ولی درنهایت فامیلی پدر میره روشون

خب طبیعیه ادما دوس داشته باشن پسرهم داشته باشن

اگ ده تا دخترهم داشته باشی همشون شوهر میکنن و فامیلی شوهر میره رو بچشون

چون قانون ایران اینجوری بده دیگ  کاش هردو فامیلی رو میگرفت