2777
2789

آدم هرچی نداشته باشه حسرت ش رو داره، دختر نداشته باشی حسرت دختر داری، پسر نداشته باشی حسرت پسر داری، خونه نداشته باشی حسرت خونه داری، ماشین نداشته باشی حسرت ماشین داری و...کلا ذات انسان اینجوریه؛ 😐

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییم 

دهه ۴۰ و سه تا پسر دارن 

ولی از همون موقع حسرت دختر داشت الان هم پسرها با اینکه زن گرفتن بچه های خوبی بودن 

این حسرتشون صد برابر شده 

آرزوی زن داییم این هست دخترش بیاد و کنار هم حرف بزنن و خرید برن 

به نظرم دو تا جنس نباشه حسرت داره 

دختر نداشته باشی بیشتر 

چون دختر خیلی دلسوزه و همدم 

این پسردوست بودن انگار همه جای دنیا رواج داره 

یه بار تو اخبار میگفت تو آلمان معلم‌ها ،پسر بچه ها رو بیشتر از دختر بچه ها تشویق میکنن و همین باعث شده اعتماد به نفس دخترها پایین بیاد تصمیم گرفتن مدرسه هاشون رو جدا کنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
این پسردوست بودن انگار همه جای دنیا رواج داره یه بار تو اخبار میگفت تو آلمان معلم‌ها ،پسر بچه ها رو ...

آره تو کلاس ماهم تو دانشگاه بیشتر به پسرا توجه میشد اینو به وضوح حس کردم

حالا چه استاد زن باشه چه مرد

من پسر ندارم یه سرسوزن ناراحت نیستم نه روی دل نه ته دل تازه خوشحالم هستم،دو تا دختر دارم

گفتم هر کس دوست داشته باشه شما از اول هم براتون مهم نبوده .بعضیها پسر دوست دارن نداشتنش حس کمبود براشون بعضیها هم دختر.

گفتم هر کس دوست داشته باشه شما از اول هم براتون مهم نبوده .بعضیها پسر دوست دارن نداشتنش حس کمبود برا ...

راستش توی حاملگی دومم ته دلم دوست داشتم پسر باشه حتمی قبل اقدام کمو بیش رژیم پسر گرفتم وقتی رفتم سونو و گفت دختره یه کم ناراحت شدم ولی بعد یه مدت کوتاهی شدیدا نظرم عوض شد همش میگم خوبه که دختر شد و الان بچههام بزرگ شدن هیچ وقت یه سرسوزنم ناراحت نیستم که پسر ندارم راستش خوشحالم هستم 

حالا فامیلی خیلیم مهم نیستمن از دید خود پدر و مادر خاستم بدونم ناراحت میشن؟

خب فامیلیشون ادامه پیدا نمیکنه دیگ 

شما الان پولت تموم بشه ناراحت میشی حالا چ برسه ب ریشه 🫥

من خودم انقد حرص میخورم ک بچم فامیلیم رو نمیگیره

این قانون کثیف ایرانه وگرنه کشورای دیگ هردو فامیلی رو‌میگیرن