2777
2789
با احترام خاک تو تفکرشون😐✋

نه ب احترامت نه ب فحشت 

اینه احترام ب عقاید؟ 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا آره ناراحت میشن بعضیا اصلا برعکسشم هست بعضیا هم دختر ندارن و خیلی ناراحت میشن بعضیام اصلا ناراحت نمیشن ولی چون کشورمون بیشتر به سمت پدرسالاری و مردسالاری بوده تو چندین سال اخیر بوده این تفکر بیشتر به سمت پسر ها بوده

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

به روی خودشون نمیارن ،من یه دوست داشتم دوتا پسر داشت انقدر حسرت نداشتن دختر رو می‌خورد ولی به روی خو ...

من یه کسی رو می شناسم که دو تا پسر داره

و می ترسه سومی رو بیاره دختر باشه!

والا تا اونجایی که میدونم هشتاد درصد ایران و کشورهای اسیایی مثل افغان و هند و ترکیه و اینا عشق پسر هستن 

یه عده دوستت دارن ولی به روی خودشون نمیارن،،، الکی فاز برمیدارن که پسر پیف پیف 

یه عده واقعا هرکاری میکنن پسر داشته باشن و براشون هم مهم نیست پسر پسر میکنن،،، 

یه عده کمی هم واقعا براشون مهم نیست 

دقیقا اگه پشت هم 5 تا پسر بیارن خیلیم خوشحال میشنولی دختر حتی برای یدونه شم چندان خوشحال نمیشن

دقیقاً 

برای پسر زیاد داشتن حس قدرت دارن و مفتخرن

ولی اگه چند تا دختر باشن،همیشه حس ترحم هست

هر کی دختر داره پسرمیخواد و حسرت میخوره.هر کی هم پسر داره حسرت دخترو میخوره .برای پدر و مادر فرق نمیکنه هر دو لازمه.دختر بیشتر دلسوزه پدرمادره

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من  خداروشكر ميكنم پسر ندارم البته به خاطر اينكه ميترسم بچه  تنها بره بيرون و فكر ميكنم پسر حتما توبايد تو اجتماع باشه تا مرد بار بياد دارم رو خودم كار ميكنم گاهي دخترم تنها تا سوپري بره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

مامان من اواخر دهه 50 هست مامانم 57 بابام 54 از همون اول دلشون میخواست دوتا دختر داشته باشن که واقعا همونم شد اصلا پسر دوست نداشتن توی فامیل پدریم منو خواهرم تنها دخترای فامیل هستیم عموهام و عمه م پسر دارن ولی مامان بزرگ و بابابزرگم بیشتر به من و خواهرم توجه میکنن تا پسرا بار ها دیدم بیشتر هوای مارو دارن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ربطی نداره عزیرم من خودم ۱۹ سالمه میخوام اگه روزی بچه دار بشه یه پسر داشته باشم یه دختر اگه ۲ تا دخت ...

نه فداتشم من منظورم خانواده هایی هستن که اصلا دختر رو بی ارزش میدونن و 10 تا بچه تولید میکنن بلکه یکیش پسر بشه

در هوای سازندگی ایرانِ کهن...👑🤍

بله همه ناراحت میشن ته دلشون در همه جای دنیا نه فقط جهان سوم مثل ایران چه نسل قدیم چه نسل جدید

همه دوست دارند جفتشو داشته باشن این کلیپهای خارجی که برا تعیین جنسیت میگیرن بعد چندتا دختر باز دختر میشه پس منم