2777
2789
عنوان

پشیمونی عروسی

838 بازدید | 70 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من کلا یه ادمی هستم که همیشه بعد همه کارام یسری پشیمونی دارم که بعدا میفهمم چی به چیه یادمه 

پارسال همین موقع ها هی غز میزدم عروسی نمیخوام و استرس داره فلان الان مثل چی پشیمونم هی میگم کاش واسه عروسیم با انرژی زیاد یسری کارارو میکردم که نکردم با اینکه عروسیم خوب بود ولی یسری کمبود ها هم داشتم 

میخوام بدونم کیا مثل منن من همیشه لذت لحظه رو نمیبرم بعدش مثل سگ پشیمون میشم

در لحظه زندگی نمیکنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ميگفت عقدمون مفصل بوده عروسي نگيريم شب هروسي همش استرس اينو داشتم كه ناراحت نباشه حالا بعد چند سال ميگم به جهنم اگه ناراحتم ميشد من بايد لذت اون لحظه را ميبردم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من شوهرم ميگفت عقدمون مفصل بوده عروسي نگيريم شب هروسي همش استرس اينو داشتم كه ناراحت نباشه حالا بعد ...

واقعا خیلی حسرت داره وقتی ادم لذت نمیبره اینجوری بعد چند سال بازم میممونه تو دلش

اره دست خودم نیست الان حسرت پارسال رو میخورم

ضمنا یه مورد دیگه هم ، به انچه که گذشته دیگه فکر نکن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

موقعی که تصمیم گرفتیعروسی نخوای و عروسی رو دوست نداشته باشی به چی فکر میکردی؟

میگفتم الکی استرس نداشته باشم تصورم از عروسی این بود که خودم چیزی نمیفهمم فقط به مهمونا خوش میگذره