2777
2789

خانوما چندسال قبل من سنم زير سن قانونى بود من اونموقع متاهل بودم و نامزد سابقم گف ميخوام وام ازدواجمونو بردارم هم مال تورو هم مال خودمو كه بتونم خونه بگيرم اونموقع تازه چند روزى ميشد ازدواج كرده بوديم(ازدواج كردن تو طرفاى ما ينى همون نامزدى تا وقتى كه عروسى گرفته نشه نامزد محسوب ميشيم)

خلاصه كه رفتيم اين هم وام اززواج منو گرفت هم مال خودشو

الانم چندسالى هس تو مرحله طلاقيم و از طرف بانك هى به ضامنا پيام مياد جلو حساباشونو بستن و از حساب اونا پول برميدارن و ضامنا اونروز به بابام زنگ زدن و گفتن حاجى ما به اعتبار شما ضامن فلانى(نامزد سابقم)شديم و الانم نمياره وامو بريزه و بانك حساباى مارو مسدود كرده

بعد اون پسره بيشرف هم گفته وامو من واريز نميكنم اونا خودشون ببرن واريز كنن وامى كه از طرف من برداشته بوده ١٥٠مليون بوده

بنظرتون بصورت قانونى ما بايد وامو واريز كنيم يا اگه ثابت بشه ما از وام چيزى برنداشتيم اونوقت چى ميشه؟  

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بد🥲🥲اول بخاطر جدایی بعدم این ک گفتی

خب با ی وکیل تو شهرتون مشورت کن

کاش داشتی وام رو بهش میدادی حداقل ضامن از طرف خودش میبود ک اینجوری دردسر نیفتی

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
وکیل جماعت کلا پولکی ان.منم سوال داشتم طرف گف اول پرداخت کن بعد

شما پزشک تشریف میبرید بعد اتمام کار پول میدید؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه سوال ساده ای ک همینجا پرسیده میشه نیاز به پول داره؟؟گاها انسانیت لازمه

چه ربطی به وکلا داره!

کی اینجا پول میگیره؟

حتی اگه شما پول رو برنداشتی ولی چون وام به اسم شما ثبت شده و قرارداد بانکی توسط شما امضا شده(یا ولی شما) و مبلغ به حساب رسمی شما تعلق گرفته از نظر قانون و بانک مسئولیت اقساط با شماست.

چه ربطی به وکلا داره!کی اینجا پول میگیره؟

شما نگیری دلیل نمیشه بقیه نگیرن..سر مسئله ای یه سوال کوتاه پرسیدم دو نفر ک ادعای وکیل بودن داشتن با کلی زبون ریختن گفتن پرداخت بفرمایید تا مشاوره داده بشه!!اونم من مشاوره نخواستم یه سوالی بود ک با بله یا خیر پاسخمو میگرفتم

ضامنا حساباشونو باید خالی کنن و تو اون حساب هیچی پول نریزن

که بعد بیان خونه زندگیش رو توقیف کنن؟

شما نگیری دلیل نمیشه بقیه نگیرن..سر مسئله ای یه سوال کوتاه پرسیدم دو نفر ک ادعای وکیل بودن داشتن با ...

شما حتی نمیدونی طرف وکیل بوده یا نه

خودت میگی ادعای وکالت داشتن!

بعد اومدید میگید وکلا فلانن؟

اگر هم تشریف بردید دفتر و موسسه‌ی حقوقی و ازتون پول خواستن هم ناراحت نشید، وکیل پول تخصصش رو دریافت میکنه.

شما حتی نمیدونی طرف وکیل بوده یا نهخودت میگی ادعای وکالت داشتن!بعد اومدید میگید وکلا فلانن؟اگر هم تش ...

و گاها پول ب ناحق🙂

خودتونم شناخت کافی از همکاراتون دارید نیاز ب بیان نیس

اگ شما خوبی خوب بمون همینطوری🌿