2777
2789

سلام . تو تاپیک قبلیم گفتم که پسر داییم خواستگارم هست مامانش زنگ زد گفت بعد صفر میایم خواستگاری.

حالا مامانم اصرار اصرار که قبل خواستگاری برین ازمایش خون بدین .

اخه درسته قبل خواستگاری ؟

من هنوز کامل دوسش ندارم. به مامانم میگم بزار حرف بزنیم باهم بعد میگه ن برین ازمایش خون بدین اول.😐

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بود دوسش داشته باشی می‌داشتی دیگه فامیل بوده بالاخره

من حس خاصی بهش ندارم فقط به حاطر مادرم قبول کردم بیان خواستگاری دیگه روز شب نذاشته برام.

راس میگه اول ازمایش چون فامیلین حداقل تا دوسشنداری چیزیم بود راحت جدامیشی اما اگ دوسشداشته باشی جواب ...

اخه من زیاد دوسش ندارم فکر نمیکردم بیان خواستگاری. 

بعد دیدم دوستام میگن خوب نیست قبل خواستگاری برین ازمایش خون 

من حس خاصی بهش ندارم فقط به حاطر مادرم قبول کردم بیان خواستگاری دیگه روز شب نذاشته برام.

یعنی کل مراحل زندگیت میخوای چشم ببندی  با پای مامانت بری جلو ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو