2777
2789

دوست داشتم ازدواج میکردم توی خونه خودم بودم با عشقو علاقه زندگی میکردم

ولی سخت گیری خانواده و وسواس فکری خودم باعث شد تا الان ازدواج نکنم و سخت بگیرم الان دلم میخاد برم شهر دیگه ولی خب حمایتی نمیشم

یا دوس دارم سرو سامون بگیرم 

باید چه دعایی کنم سی سالمه

همین اواخر رفتم حرم نماز جعفر طبار و سر خاک نخودکی و..

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یک خاستگار از پارسال دارم ولی خب به دلم ننشست و رفتارای خسیسانه ای داشت

دیگه بقیه ام جور نشد

میگم ینی واقن قرار نیس خدا صدامو بشنوه؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکن اگه ازدواج کرده بودی داشتی با عشق زندگی می کردی

الان یه اقایی که باهم گاهی چت میکنیم و اکسم و کلن بهم میگن اگه میخاستی تاحالا ازدواج باید میکردی الان دیگه فلانی و 

حدقل در دهن مردم روم بسته بود

سی سال هنوز سنی نیست که

من ۲۳ سالم بود تو سایت بودم مبگفتم سنی نداری تا ۳۰ وقت داری

الان ۳۰ ام باز همینو میگین چرا یه راهکار دلگرم کننده نمیگین 

مثلا چی ؟؟ خودت فکر کن کاری میتونیم بکنیم ؟

اره همین که دلگرمی الکی نباشه ادم بیشتر به فکر چاره میوفته

من ۲۳ سالم بود تو سایت بودم مبگفتم سنی نداری تا ۳۰ وقت داریالان ۳۰ ام باز همینو میگین چرا یه راهکار ...

چه راهکاری 😑من فقط گفتم نظرم اینه 30 سنی نیس، مگه بخاطر حرف مردم میخوای ازدواج کنی یا هر تصمیم دیگه ای