2777
2789

انگار هیچ مشکلی هم نیست از نظر منطقی 

اونها تو خوابم در گذشته مردند و در زمان حال اون خواب مثلا مهمان من هستند و من میدونم اونا قبلا فوت شدند میگم شما فوت کردید و حتی می‌پرسند چطور مردیم منم توضیح میدم و احساسشون رو درباره مرگشون میگن یا جزئیات میپرسن ولی اصلا تعجب نمیکنم که خب ادم مرده چطور مهمان منه و بقیه هم میبیننش و حرف میزنن و روح هم نیستند جسم دارند و خواب ادامه داره

هزار باره دارم همچین خوابی می‌بینم با افراد فوت شده مختلف که با هم تو یه مهمونی هستیم یا اونا به من میوه تعارف میکنند یا سراغ منو میگیرن از مادرم میپرسن فلانی کو میخوایم ببینیمش

وضعم خرابه نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره انشالله شاید ازت چیزی میخوان براشون خیرات بده قرآن بخون صلوات بده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نمیدونم حالت چیه و چطوریه ولی اینو میدونم ک منم خواب مرده هارو زیاد میبینم ، هربار ی اخبار و اخطار بهم میدن و دقیقا درست درمیاد🥺 انگار روحم سبکه ، البته من یه بار سال۹۷ سابقه جداشدن روح از بدن را داشتم برای همین حالا اینجور شدم....

حس شون چیه

یکیشون که الان خوابم برده بود خوابشو دیدم گفت اع چطوری مردم توضیح دادیم براش خنثی بود فقط نگران یکی از نوه هاش بود که طفلک فلانی 

بعد هم گفت من لمست میکنم که بدونی هنوز هستم لمسم کرد و هم جسمانی بود هم انرژی داشت مورمورم شد از خواب پریدم

تو اطلاعات بگیر جا اینکه اطلاعات بدی بگو راز موفقیتتون چیه الان تو خواب منین عذاب ندارین

تو خواب نقشه های بیداری یادم نیست

نمی‌فهمم خوابم و یادم نمیاد دوست دارم چی بپرسم 

وگرنه خودمم حرف زیاد دارم

تو خواب نقشه های بیداری یادم نیستنمی‌فهمم خوابم و یادم نمیاد دوست دارم چی بپرسم وگرنه خودمم حرف زیاد ...

منم دوست داشتم بدونم پدر بزرگم چکار میکنه 

هر کس خوابش دیده میگه ناراحته 

خدا همه رفتگان بیامرزه