2777
2789

من باخالم قهرم نمیخامم ببینمش 

الان همه جمعن خونه مادربزرگم من نرفتم چرا چون یکی از خاله هام ک همش ب من تیکع کنایه میزنه اونجاس دفعه پیش با گزیه اومدم خونمون انقد ک بمن کنایه میزنه و سرکوفت اون دختز خالمو زد بهم 

حالا مادربزرگم زنگ زده خونمون صدتا حرف بم گفت ک کینه ای هستی بد حالی داری تو نمیتونی ایندع با خانواده شوهر بسازی پاشو بیا خالتو ببین انقد کشش ندع 

ب امام حسینی ک فردا عزاشه این خالم همش منو نارحت میکرد من نادیده میگرفتم جوابشم میدادم اتفاقا ن اینکه سکوت کنم اما خب بعدش اصابم خورد میموند نمیتونستم خودم اروم کنم 

الان باز مامانم زنگ زد بهم میگ خالت اینجاست میگ بهش یگو من کاری ب کارش ندارم من چیزی نگفتم بهش چرا الکی از من دلخوره 

دیگ چی میخاد بگه؟ هی ذره ذره خورد میکنه مثلا چی میخاد بگه؟؟

خوب کردی منم مشابه این بوده چند سال قط ارتباط کردم و عید به عید میدیدم الان خودشونو میکشن که فقط یه مهمونیشون برم. تقصیر مادرته چون یه بار جوابشونو نداده البته مامان منم جوابشونو نداد اما من خودم حسابی جوابشونو دادم و بعدا هم تقاص پس دادن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیا دو روزہ ۔ برو محلش نزار

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
خوب کردی منم مشابه این بوده چند سال قط ارتباط کردم و عید به عید میدیدم الان خودشونو میکشن که فقط یه ...

افرین مامان منم همش چشا کورشو میبندع و جواب نمیده بجا اینکه پشت من دربیاد هی میگ کینه ها را بزار کنار دنیا دوروزه فلانه 

هی میگم مادر من دفعات قبلم همینکارو کردم ک دور برداشت 

الانم مادربزرگم زنگ زد رید تو اصابم و بم گف حالت بدع و اخلاقت فلانع بهمانه اصابم خورد شد

چقد بدم میاد هر چی میخوان میگن وقتی نشون میدی ناراحت شدی میگن ما منظورب نداشتیم چیزی نگفتیممعلومه از ...

مامان منم همش چشا کورشو میبندع و جواب نمیده بجا اینکه پشت من دربیاد هی میگ کینه ها را بزار کنار دنیا دوروزه فلانه 

هی میگم مادر من دفعات قبلم همینکارو کردم ک دور برداشت 

الانم مادربزرگم زنگ زد رید تو اصابم و بم گف حالت بدع و اخلاقت فلانع بهمانه اصابم خورد شد

مقصر مادرته 

باید محکم پشتت وایسه

موقعیت سختیه جدا

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چرا جوابشو نمیدی؟ نزار باعث شه نری تو جمع خانوادگی قوی باش برو جوابشو بده ولی اگر واقعا توانشو نداری روح و روان خودت مهم تره محل نده دو روز دیگه عادی میشه براشون 

من ک با خیلی از فامیل رفت و امد کم کردم فقط مراسم های مهم 

مث احمقا الان زنگ زده رو گوشیم میگ خاله میگ من منطوری نداشتم من حرفی نزدم الکی با من قهره مادر همینق ...

نه خاله منظور داره خوبم داره

میفهمم چی میگی مامانت باید با خالت جدی برخورد کنه کار تو نیست

تو حرفی بزنی میشه بی ادب پرخاشگر

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چرا جوابشو نمیدی؟ نزار باعث شه نری تو جمع خانوادگی قوی باش برو جوابشو بده ولی اگر واقعا توانشو نداری ...

جوابشو میدم اون دفعه در حد توهین و بحث باهم کل کل کردیم 

ن اون کوتاه میومد ن من کوتاه میومدم هزارحرف گفتیم بهم

البته ن فقط دفعه قبل هر بار ک همو میبنیم اینجوری باهم دعوامون میشه بااینکه میتونم جوابشو بدم اما نمیرم

منم گفتم وقتی میاد من نرم ببینمش اعصابم راحتتره

نه خاله منظور داره خوبم دارهمیفهمم چی میگی مامانت باید با خالت جدی برخورد کنه کار تو نیستتو حرفی بزن ...

اره دیگ اسم گذاشتن روم بداخلاق و کینه ای و بی ادب 

درحالیکه همه مادراشون طرفشونن من بابد از خودم طرفداری کنم 

وگرنه همینطور سواری میگیرن

چند سالته مگه که خالت سربه سرت میزاره و تیکه کنایه بارت میکنه. فک کنم سنت کم باشه که به خیال خودش میگه تو احترام اونو نگه می‌داری

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

مامان منم همش چشا کورشو میبندع و جواب نمیده بجا اینکه پشت من دربیاد هی میگ کینه ها را بزار کنار دنیا ...

مامانا مخصوصااا برای خانواده خودشون همینن! تهش هم جواب بدی تویی ک سلیطه و زبون درازی 

نزار گوه خوریتو کنن برین به هیکلشون من ک دیگه اعصاب بحث محترمانه با فامیل زبون نفهم رو ندارم

اخه ادم چطوریه ک خودش نمیفهمه این حرفا چی ان ک داره میزنه؟ اینقدر ادم عقده ای؟!