2777
2789
عنوان

نکات ونصیحت مادرشوهر که فوت شده تا چه زمانی روی شوهرم اثر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست
چقدر زیاد ۳۰تومنواسه شما خوب خرج میکنه؟خدانگذره از فتنه های زندگی

آره میگم که درآمدش خوبه ولی من ناراحتم ازینکه بقیه خودشونو کنار کشیدن به روی خودشون نمیارن. خب وقتی ۲ تا عمه داره چرا شوهر من بره براش نوار بهداشتی بخره؟ خداییش زشت نیست؟ اونا هم ورشکست نمیشن برا برادر زادشون ی کم خرج کنن

تازه خانوم الان ادعا داره میخواد بره دانشگاه آزاد پزشکی بخونه ترمی ۲۰۰ میلیون به بالا!!! همینجوریشم سرباره زندگیمونه ارث پدرش هم ازمون طلب داره. باباش زنده بود ازینکارا براش نمیکرد که از عموش توقع داره.حتی ادب و تربیت تشکر کردن هم نداره. اینا حاصل تربیت پدرشوهر و مادرشوهرمه!

بعد من حامله شدم مادرشوهر عوضیم همش حرف از سقط میزنه. تاپیکم رو بخون. میترسه کمتر بهشون برسه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره میگم که درآمدش خوبه ولی من ناراحتم ازینکه بقیه خودشونو کنار کشیدن به روی خودشون نمیارن. خب وقتی ...

مثل اینکه دندون تیز کردن براتون

مردا هم که خل خانوادشونن.

بنظر منم درست نیست نوار عمو بخره. مادرش کجاست؟

ولش کن اگر براتون خرج می‌کنه پول بگیر یواشکی طلا بخر پس انداز کن ب خودت برس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اینکه دندون تیز کردن براتونمردا هم که خل خانوادشونن.بنظر منم درست نیست نوار عمو بخره. مادرش کجاس ...

نصف اموال شوهرم به ناممه. میگم که آدم شد بعد مرگ باباش ولی خب این آفت دست از سرمون برنمیداره

ننش صیغه ای بوده و پی عشق و حال خودشه. البته خانواده شوهرم همون صیغه رو هم قبول ندارن چون بچه یواشکی بوده بعد مرگ برادر شوهرم میفهمن که بچه داشته. شوهرم میگفت کسی حتی پوشک اینو عوض نمیکرده! جاریم میگفت بهش میگفتن این زنا زاده اس

اوایل ازدواجمون هر تلاشی کردن که اینو شوهرم با خودش بیاره خونمون ولی من قبول نکردم. کلی قهر و دعوا داشتیم به خاطر این آفت. از همون بچگیش عوضی و بی چشم و رو بود. منم گفتم ننش اینو نخواسته من بخوامش؟ بچه مردم به من چه آخه! بعدشم ۴ تا زن عمو و ۲ تا عمه دیگه داره همشون از من بزرگترن هیچ کدوم نبردنش پدر و مادر خودتم هستن نوه شونه بزرگش کنن!!!! خلاصه مادرشوهر و پدرشوهرم تا تونستن ریدن به زندگی ما هیچوقت حلالشون نمیکنم. امیدوارم آتیش به قبر پدرشوهرم بیفته با زندگی نحسی که داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نصف اموال شوهرم به ناممه. میگم که آدم شد بعد مرگ باباش ولی خب این آفت دست از سرمون برنمیدارهننش صیغه ...

چه شرایط سخت ی.ولی شوهر خوبی داری بقیه ول کن عشق و حال کن برو مسافرت مهمونی تفریح

غصه نخور

شوهرم یکم خسیسه تو خرج کردن بااینکه داره. خانوادشم بدن.

چه شرایط سخت ی.ولی شوهر خوبی داری بقیه ول کن عشق و حال کن برو مسافرت مهمونی تفریحغصه نخورشوهرم یکم خ ...

همشون ی عیب و ایرادی دارن دیگه. کلا مرد ایرانی که همه چیش خوب باشه کم پیدا میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همشون ی عیب و ایرادی دارن دیگه. کلا مرد ایرانی که همه چیش خوب باشه کم پیدا میشه

درسته البته ایرانی و خارجی ندارد همه آدمها ایراد دارن 

امیدوارم فرزندت صحیح و سالم به دنیا بیاد