2777
2789

من سال ۹۲ ازدواج کردم از یه ماه بعد عروسیم یه بدبختی پیدام کرد،،،۲تا برادر شوهر دارم که اون موقعه یکیش قبل شوهرم لزدواج کرده بود کوچیکتره مجرد بود ، مادر شوهرم با برادر شوهر مجردم میموند چون پدرشوهرم فوت شده، یه ماه بعد عروسیم اون برادر شوهر مجردم کارش افتاد به یه شهر دیگ و رفت شهر دیگ، و مادر شوهرم چون تنها بود شوهرم و برادر متاهل بزرگترش برنامه ریختن که هر شب یکیشونوبرن شبا پیش مادرشوهرم مثلا امشب ما فردا شب اونا ، تا یک سال پیش که برادر شوهر مجردم ازدواج کردن و عروسی گرفتن و همچنان کارش در شهر دیگ که ۲ ساعت با شهر ما فاصله داره خونشون همینجا تو شهر ماهست که برادر شوهرم صب زود میره سر کار و عصرا برمیگرده خونش و همچنان فقط برادر شوهر بزرگترم و ما شبا میریم پیش مادر شوهرم بردار شوهر کوچیکترم خودشو کشیده کنار انگار که زندگی اون مهمتره ولی زندگی ما نه من اصلا اینجور زندگیو دوس ندارم اصلا نمیتونم خونه مادر شوهرم راحت باشم انگار خانه به دوشم یه شب خونه خودم یه شب خونه مادرشوهرم.

توروخدا راهنماییم کنین چیکار کنم که نریم اینم بگم شوهرم رو مادرش خیلی تعثب داره خیلی زیاد وقتی میگم که نمیرم انگار یه ادم دیگ میشه اخلاقش سگی میشه رفتارش باهام بد میشه میگه اصلا برو خونه بابات من نمتونم مادرمو تنها بزارم .

ببخشید طولانی شد راهنماییم کنین چجوری بگم که نه اخلاقش باهام بد شه نه دعوا شه فقط من خونه خودم بمونم خیلی سخته برام خیلی خیلی زیاااااد

خب مادرشوهرت بیاد خونه شما

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ازاول ک همچین پیشنهادی داد نباااید قبول میکردی . میموندی توخونت مطمئن باش غیرتش اجازه نمیداد توروتنها بذاره بره پیش مامانش . خب طبیعیه ک هرکس توخونه خودش راحت تره .ازامشب شروع کن یک بار برو دوبار نرو بگونمیام . تابرسه ب جایی ک اصلانری .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه چن ساله میرم یه شبد در میون خونه مادر شوهرم ولی نتونستم عادت کنمو این موصوع رو هضم کنم خیلی سخته برام بخدا شبا نمیتونم بخوابم صب که بیدار میشم انگار تا صب ازم کار کشیدن انگار کوه کندم انقد احساس خستگی میکنم چون نمیتونم با ارامش بخوابم شوهرمم این موضوع رو اصلا درک نمیکنه چون وظیفه خودش میدونه بره رو مادرش تعصب خاصی داره

ازاول ک همچین پیشنهادی داد نباااید قبول میکردی . میموندی توخونت مطمئن باش غیرتش اجازه نمیداد توروتنه ...

اون موقع فک نمیکردم اینجوری بشه اصلا اجازه نمیده تنها بمونم خونه میگه توام باید بیای نرم هم روزگارمو با اخلاق گندش سیاه میکنه از بس اخلاقش سگی میشه انگار ادم کشتم

سخته اینجوری بازم به شوهرت بگو راحت نیستم.نمیتونم تا صبح بخوابم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

سخته اینجوری بازم به شوهرت بگو راحت نیستم.نمیتونم تا صبح بخوابم.

هزار بار گفتم میگه تورو برا کار نمیبرم که شبا ساعت ۱۱ اینا میریم صب ۱۰ اینا برمیگردیم خونه خودمون ولی درک نمیکنه که نمتونم بخوابم امشب نوبت ماس که بریم بخدا از صب اعصابم خورده واقعا راحت نیستم

بهتر که نمیاد چون اگر هم بیاد مطمئن باش یه سری مسایل دیگه پیش میاد  اگه میتونین شوهرش بدین😀

😭😭😭😭اره اونجوری خیلیم بدتر میشه اخه چرا اون یکی برادر شوهرم نمیره چرا همش ما باید بریم، لامصب شوهر بکنم نیس😔😔

😭😭😭😭اره اونجوری خیلیم بدتر میشه اخه چرا اون یکی برادر شوهرم نمیره چرا همش ما باید بریم، لامصب شو ...

خب برنامه رو تغییر بدین اونم بیارین وسط

چاره ای نیست وقتی تنهاست باید بریم پیشش یا اون بیاد پیش شما

فکر کنم شما بیشتر به این خاطر ناراحتی که چرا جاری کوچیکه وظیفش رو انجام نمی ده....

نه بیشتر از این ناراحتم که راحت نیستم خانه به دوشم 😭😭😭😭دردمو به کی بگم خدایااا توروخدا یکی راه حلی بزاره جلو پام