2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه و با سیاست کمکم کنین😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 20 پست
شوهرت خیلی بی ملاحضس.به شما که عروسی چه ربطی داره که بری شب پیش اون اخه.میخاد بره بگو تنها بره.اینجو ...

من نرم اونم نمیره چون غیرتش قبول نمیکنه منو تنها بزاره ولی میگم دیگ اخلاقش زمین تا اسمون فرق میکنه باهام انگار ادم کشتم اونجوری رفتار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو عزیزم‌ من از اینکه پیش مادرت باشم خوشحال میشم ولی اذیتم.لطفا با برادرت حرف بزن اونم بره.دلم ...

😐😐😐😐 اونوقت میگه پسش  نمیخوابی که اخه تو حیاط دوتا ساختمون جداگانه دارن که تو یکیش مادر شوهرم میمونه شبایی که میریم اونجا ما میریم تو اون یکی ساختمون میخوابیم خوبه حداقل تونستم کاری کنم پیش مادرش نخوابونتم🙄😏

[QUOTE=55607288]😐😐😐😐 اونوقت میگه پسش  نمیخوابی که اخه تو حیاط دوتا ساختمون جداگانه دارن که تو یکیش مادر شوه ...[/QUOT

تو ابنجور موقع ها باید شوهرت درکت کنه ولی وقتی اینجوری نیس واقعا چاره ای نداری جز این که بری اونجا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی