lyحاجیai مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1334 عنوان تو وایبر بلاکش کردم ولی انبلاک نمیشه چرا 85 بازدید | 0 پست من بابامو تو وایبر بلاک کردم که تماس نگیره امروز از قسمت مسدودی ها خارجش کردم ولی بازم نمیتونه تماس بگیره انگار یا برنامه قاطی کرده یا گوشیه من خراب شده یا اکانتم. کسی هست از وایبر تماس داشته باشه؟؟؟؟میشه درخواست بدین اسکرین بدم 𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸 1404/05/22 | 17:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب