2777
2789

من دوساله نظارت کار میکنم

و کارم دست خودمه و اصلا نیاز نیست تایم زیادبرم 

الان بچم نزدیکه4سالشه

دیشب یه کار خوب بهم پیشنهاد شد 

بهش میگم صبح بچه را میذارم پیش مادرم

بعدازظهر هم تو هستی نگهش دار

بعد میگه وظیفه من نیست نگه دارم

حقم نداری بچه را ببری خونه مادرت نمیخوام بچم ضربه بخوره و فلانت میکنم اگه بردی منم عصبانی شدم گفتم غلط کردی بچته باید نگهش داری اومده کتک میزنه میگه میخوای بری پز بدی بگی من مهندسم

گفتم خب خرجی بده لعنتی تا نرم گفت بیشتر این نمیتونم اگه میخوای برو زیر یه افغانی بخواب و ازش پول بگیر

خدا شاهده من هرچی پول دراوردم برا بچم دادم که وظیفم نبوده

حالا من قرار داشتم و نرفتم و میخوام نرم اگه تماس گرفت کنسل کنم کلا کارمو،، این کار واقعا ایندمو عوض میکرد

اشتباه میکنی برو. اگ بیشتر نداره دهنشو ببنده. یعنی چی برو زیر خواب افغانی. شعور نداره

حسوده برو. حتما برو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه میکنی برو. اگ بیشتر نداره دهنشو ببنده. یعنی چی برو زیر خواب افغانی. شعور ندارهحسوده برو. حتما ...

اخه بچمو چیکار کنم نه نگه میداره نه میذاره ببرم خونه مادرم

اومد کتکم زد و تهدید کرد فلان میکنم

میترسم ابروریزی کنه

بخدا که این مردا شعور ندارن،  دارم کار میکنم خرج دانشگامو بدم،  بش میگم قبول شدم میرم میگه پولش از کجا میگم خب مربی هستم دارم میرم باشگاه میگه مگه اینکه بری بدی،  بخدا 8 صبح که چشمامو باز کردم اشکم رو بالشت میریخت نه به خاطر این حرف بخاطر همه حرفاش

اخه بچمو چیکار کنم نه نگه میداره نه میذاره ببرم خونه مادرماومد کتکم زد و تهدید کرد فلان میکنممیترسم ...

حالا برو کاراشو بکن بعد با خوبی راضیش کن. خونه مامانت ک خوبه. بگو اگ نمیخوای میزارمش مهد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اگه بچه نداشتم که مهم نبود حرفاش ولی بچمو چیکار کنممیگه وظیفه من نیست نگه دارمخیلی اشغاله،، خونه ماد ...

خوب ببر خونه مادرت میخواد چی کار کنه بچه رو بزار برو مگه می‌تونه نگرش نداره؟

من دخالت نمی کنم، فقط این رو اضافه می کنم، خانم ها وقتی با بچه سر و کار دارند، هرمون پاداش می گیرند، مردا اینطور نیستند. برای شوهرتون خیلی سخت هست بچه داری کردن، شرایط برابری ندارید. میشه گفت اگر دوست داشتید روزی او رو شکنجه کنید، بچه کوچیک بهش بسپارید. مردا ابزارش رو ندارند. مثل این میمونه مردی به زنش بگه بیا اجاق گاز رو جابجا کن، خانم ابزارش رو نداره. من 1 ساعت خواهر زادم رو نگه می دارم، روانی میشم. خیلی دوستش دارم، اونم خیلی منو دوست داره ولی نگهداری بچه از حوصله ی ما واقعا خارج هست.

شما واقعا فداکاری می کنید که کار می کنید و درآمد رو صرف خونه می کنید. معمولا مشکل اصلی خانواده ای که خانم شاغل داره همین نگهداری بچه است. من وقتی با همکارام صحبت می کنم، تقریبا همه ی اونا دلیل اصلی مخالفت با کار کردن خانم رو، نگهداری بچه میگن. چون واقعا جایگزینی نداره. وقتی بچه پیش مادر بزرگ باشه هم حس غریبی داره. من خودم این رو کشیده ام. پدرم وقتی 6 سالم بود فوت کرد، مادرم مجبور شد سر کار بره. واقعا کمبود وجود مادر رو توی خونه حس کردم. انگار خونه روح و گرما نداره. مادربزرگ هم نمی تونه جای مادر رو بگیره. بچه کنار مادرش احساس امنیت می کنه. گزینه های دیگه میشه مهدکودک که هم خرج داره و باز هم جای مادر رو نمی گیره. داستان های مربی های مهدکودک رو هم میشنوید که چه چیزایی به بچه ها یاد میدن. جدا از داروی خواب آور که به بچه ها دادند و .. 

مشکل دوم کار های خونه است. بیشتر مرد ها حاضر نیستند کار خونه رو تقسیم کنند. خانم سر کار میره بعد میاد خونه مجبوره کلی کار خونه کنه. واقعا دیدن این صحنه غم انگیزه. خواهرم دفتر فنی و مهندسی داره و شغل شما رو داره. همسرش خیلی توی کارای خونه کمکش می کنه ولی باز هم وقتی میبینم از سر کار میاد و چندین ساعت کار خونه می کنه، دلم براش خیلی می سوزه.