2777
2789
عنوان

خانومایی که امسال کلاس دومی دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
کتاب اختلالات دیکته نویسی دکتر مصطفی تبریزی رو بخونید تا متوجه بشید اشکلاتش از کدوم نوع هست بعدا راه ...

کتاب اختلالات رو دارم

خودم معلمم 

باشه عزیز ممنونم 

آره اینطور امضاها خیلی خوبه ولی حوصله میخواد. حالا ان شالله وقت بیشتر بذارم

آره درست میگین..کتاب سوم دارم تا جدول ضرب ۳ وساعتهایی مثل ۱۶/۱۷ ۱۸ ویکم چهاررقمی باهاش کردم..ولی زی ...

ضرب کار نکنید 

فقط الگو کار کنید با اسباب بازی و وسایل دیگه 

ضرب اول باید مفهومش برای بچه جا بیفته بعد حفظ کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش فراموش میکنن بیشترشون چون تابستون میبوسن میزارن کنار معلم مجبوره تکرار کنه خود کتاب هم مثل اول ...

خوب خداروشکر

خیالم یکم راحت شد 

پارسالم همکارای دومی میگفتن بچه ها هیلی ضعیفند و ازین حرفا

نه ضرب نبابد از قبل کار بشه فقط در حد الگو

وقتی به ضربهایی مثل ۶و۷و۸  برسن.فقط دیگه با حفظ کردن یاد میگیرن..البته اولش با شکل ودسته بندی فقط بهش توصیح دادم که ضرب چطوریه..مثلا ۳ تا دسته ۳تایی. 

پارسا پسرمامان😍
وقتی به ضربهایی مثل ۶و۷و۸ برسن.فقط دیگه با حفظ کردن یاد میگیرن..البته اولش با شکل ودسته بندی فقط به ...

من چند ساله معلم سومم عزیز

بچه ها چندماه زمان میخوان که اول مفهوم ضرب رو قشنگ متوجه بشن بعد اکثرا مثل بلبل حفظ می کنند و جواب میدن

دوم ریاضیش مشکله انقدرررر مبحث داره بعد لقمه رو دور سر میچرخونن میزارن دهن انقدرررر که مزخرف بود ریا ...

پس چهارم رو ببینی چی میگی 😂😂

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
دوم ریاضیش مشکله انقدرررر مبحث داره بعد لقمه رو دور سر میچرخونن میزارن دهن انقدرررر که مزخرف بود ریا ...

مثل جمع وتفریق اولش فرایندی ... خووووب که بچه رو درگیرکردن تا یاد بگیره..میگن حالا  از روش تکنیکی..خب همون اول تکنیکی یادشون بدین..البته فرایندی باعث میشه بتونن ذهنی هم جمع وتفریق کنن.

پارسا پسرمامان😍
من چند ساله معلم سومم عزیزبچه ها چندماه زمان میخوان که اول مفهوم ضرب رو قشنگ متوجه بشن بعد اکثرا مثل ...

یه سوال داشتم ازتون..(مثلاضرب ۵ضرب در ۴.میشه ۵دسته ۴تایی)   ( ۶ضرب در 4یعنی ۶دسته ۴تایی) اینجوری درسته؟؟ اخه احساس میکنم پسربزرگم  قبلا معلمش یه جور دیگه براشون توضیح میداده..نمیدونمدرسته یانه

پارسا پسرمامان😍
خوب خداروشکرخیالم یکم راحت شد پارسالم همکارای دومی میگفتن بچه ها هیلی ضعیفند و ازین حرفا

معلمای دوم همیشه همینن 😂

انتظار دارن که کلاس عالی و قوی معلم اول تحویلشون بده  تو تابستون هم معلم اول بیوفته دنبال بچه ها که درس بخونن یادشون نره که هیچ مشکلی نداشته باشن 

اگه یه بچه یه کم ضعیف بود قبولش نکنن که سال بعد سختشون نشه

کلاس دوم راحت ترین پایه تو ابتدایی برای معلماس اینجوری خیلی خوش بحالشون میشه😂😂😂

عزیزم سعی کنید اجباری نکنید

چند روز اصلا کاریش نداشته باشید انرژی شو تخلیه کنه..بعد با هم برید کتابخونه کتابهای بچگانه بگیرید یا از کتابفروشی به بهانه لوازم التحریر مهر یکی دو تا کتاب قصه که خطش درشته و دلخواهشه بگیرید...تو اوقات بیماری و چند بار در روز بشینید با اشتیاق بخونید...یه سطر شما یه سطر اون...بچگی کنید باهاش اصلا غلط بخونید بعضی کلمه ها رو ولی بعداً با کمک هم درستش کنید...قرار نیست به کتاب کمک درسی بگیریم خودمونو راحت کنیم...مطمعنا بچه ها چهارچوب رو دوست ندارن...دختر منم امسال می‌ره دوم...تعداد زیادی کتاب داستان با هم خوندیم

الان دیگه یه صفحه اون میخونه یه صفحه من...

از نت درسهای اول تا حدودا دهم فارسی رو با هم خوندیم مثل داستان...

فقط میگم باید حالت بازی و سرگرمی داشته باشه...مثلاً از کلمات سخت بهم املا میگیم ده تا ...بعد تصحیح میکنیم و من بیشتر غلط دارم و اونم ذوق می‌کنه وقتی غلطامو میگیره

ببینید با دو سه بار خواندن یه متن و گوش کردنش راه میوفته فقط نیاز به تمرین و بازی و جایزه داره...

نه اینکه تکلیف بخایید و زور بگید...

من خودم واقعا مادر بی حوصله ای هستم ولی روزی نیم ساعت کتاب کودکانه خواندن و مرور کلمات سختش کار سختی نیست...الان بزنید تا کلمات سخت دوم رو میاره...

مثلاً بهش بگید به نظرت من این کلمه رو درست نوشتم...برید دنبال صحیح اون کلمه بگردید ...بازم میگم بچه ها از تکلیف فراری هستن ولی در قالب بازی خودشونم علاقمند میشن و کم کم روانخوانی و نوشتنشون بهتر میشه...

آره درست میگین..کتاب سوم دارم تا جدول ضرب ۳ وساعتهایی مثل ۱۶/۱۷ ۱۸ ویکم چهاررقمی باهاش کردم..ولی زی ...

ضرب به صورت الگو کار کنید تا براش راحت باشه 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍