2777
2789
عنوان

خانومایی که امسال کلاس دومی دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونا رو بلده براش شیرینه حالا که علوم دوست داره کتاب هایی بگیر که مربوط به علومه بگو این علومه چ ...

چه فکر خوبی راست میگید

چندتا دایره المعارف حیوانات و اعضای بدن و این چیزا داره

بگم اونارو بخونه 

ممنونم 

آره منم گفتم این مدت باقی مونده رو سخت بگیرم نگرانمانقد ادا اصول در میاره تا یکم بنویسههی گریه میکنه

زیاد فشار هم نیار معلم کلاس دوم اوایل سال مرور میکنه 

چون تقریبا همه بچه ها فراموش میکنن

اگه خیلی فشار بیاری اول سال انرژی واسه درس نداره 

ببینید اینکه املا ضعیف باشه واقعا مشکلی نداره من خودم املام افتضاح بود ولی به مرور زمان خوب شدن پایه دوم من طوری که یادمه خودم هیچ کتابی کار نکردم اما از سوم تست و کتاب کار رو شروع کردم و اینکه من یادمه برای روخوانی میگفتن کتا من و بابام خیلی خوبه براش بخرید 

پسرمن امسال میره سوم...یادمه وقتی رفت کلاس دوم چندهفته اول یک اشتباهاتی میکرد که روزی ده بار اینجوری ...

آخخخخ این دایره ۹ که منو دیوونه کرده خخخخ

همش چپه میذاره

من خودم معلمم . امسال سال هفتممه

ولی تا حالا اول و دوم تدریس نداشتم . نمدونم دوم بچه ها در چه حدن

پسرمن امسال میره سوم...یادمه وقتی رفت کلاس دوم چندهفته اول یک اشتباهاتی میکرد که روزی ده بار اینجوری ...

ضرب کار کنید 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

زیاد فشار هم نیار معلم کلاس دوم اوایل سال مرور میکنه چون تقریبا همه بچه ها فراموش میکنناگه خیلی فشار ...

آره راست میگید 

برای همون تاپیک زدم ببینم بچه ها کلا در چه سطحی هستند

کتاب اختلالات دیکته نویسی دکتر مصطفی تبریزی رو بخونید تا متوجه بشید اشکلاتش از کدوم نوع هست بعدا راه درست رفع شون رو در پیش بگیرید 

هرشب بهش املا بگید ولی چون همکاری نمی کنه املای عادی نگید املای شنی یا نمکی رو امتحان کنید یا املا بادکنکی چون خوشش میاد انجام میده

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
آخخخخ این دایره ۹ که منو دیوونه کرده خخخخهمش چپه میذارهمن خودم معلمم . امسال سال هفتممهولی تا حالا ا ...

اولش فراموش میکنن بیشترشون چون تابستون میبوسن میزارن کنار معلم مجبوره تکرار کنه خود کتاب هم مثل اول نیست که محتوای جدید پشت هم داشته باشه   کلاس دوم کلا خیلی سبک تره