2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیاد برای خوابیدن هم پیش مادرش میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 21 پست
چه صبری واقعا

شوهرمو دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت ولی بخدا دیوانه اش کرده بودن اصلا آروم و قرار نداشت اگر بگم زنی زیر پاش نشسته بود نه آنقدر که این بشر نجیب بود

بعد آشتی ما جلوی چشم خودم دختر عمش که مطلقه بود زنگ زد خونه پدر شوهرم خواهرش گوشیو برداشت داد میزد داداشت عرضه نداشت آخر زنشو طلاق بده🤣🤣آنقدر حقیر و بدبخت بودن من قهر بودم زنداداششون بهم گفت تو نبودی مادرشوهرم دختراشو جلو شوهرت می‌آورد ردیف می‌کرد

آخه شوهر منم واقعا خوشگل بود چشم خیلیا بهش بود چشمای رنگی صورت قشنگ...بخدا دخترا و زنها تو چشمم بهم میگفتن وای چقدر شوهرت خوشگله...من اون موقع خام بودم نمیدونستم چه نقشه ها برام دارن ولی خدا جای حقه الان دوتا بچه دارم تو این سالها شوهرم دست از پا خطا نکرده مثل یوسف پاکه فقط به فکر منو بچه هامونه  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شوهرمو دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت ولی بخدا دیوانه اش کرده بودن اصلا آروم و قرار نداشت اگر بگ ...

اخی ایشالا همیشه خوشبخترین باشید به پای هم پیر شید

چیا خوندی که خوب شد کمکم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمو دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت ولی بخدا دیوانه اش کرده بودن اصلا آروم و قرار نداشت اگر بگ ...

ممنم از اول عقدم خیلی با شوهرم اختلاف داشتم هنوز بخاطر اون کاراش ازش دلخورم 

خوب چ دعایی بخونم احه بخدا وقتی دوست بودیم همش از خوشگلیم میگف الان هرلحظه ازم ایراد میگیره نمیدونم ...

اولا جلوش کم نیار برو جلو آیینه آرایش کن بعد طوری که بهش زیاد اهمیت ندی از خودت و اندامت تعریف کن هر چیم گفت ناراحتی نشون نده بگو من که از خودم مطمئنم آدم باید خودش خودشو دوست داشته باشه که من دارم

ببین اینارو با تجربه بهت ميگما مردا شوکه میشن اصلا سمتش نرو تا خودش بیاد برای خودت اون بالا فرمانروایی کن بالاخره شهوت میزنه به سرش دیگه ...اینهارو تو ظاهر داشته باش

تو خلوت نماز بخووون تو نت سرچ کن دعای جلب محبت زن و شوهر

دعای باطل سحر...

خودش بهت نشون میده چی بخوونی

دعای مقاتل بن سلیمان تو مفاتیح هست اگر صد مرتبه بخونی و دعا کنی که شوهرت بشدت بهت وابسته بشه خیلی خوبه

در آخر بگم سعی کن پیش رمال و دعا نویس نری اینها با شیاطین در ارتباطن و باعث بدبختی میشن 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اخی ایشالا همیشه خوشبخترین باشید به پای هم پیر شیدچیا خوندی که خوب شد کمکم؟

ممنون عزیزم تو پست قبلی برای اسی گذاشتم

دعا واقعا تاثیر داره یا نه؟من چند روزه ب فکر گرفتن دعا هستم چون دارم میبینم مردم با دعا چجوری دارن ش ...

بله من اعتقاد دارم چون دیدم دوروبرم ولی باید مراقب کلا هبردار بودن باشی حتما حضوری بری و پول زیاد هم ندی