2777
2789
عنوان

ماذا فازا

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 60 پست
باز یجای دیگه دیدم «محمد بهراد» اخه.... دوتاش اسم با مسما و قشنگیه ولی ترکیبش... میخاسته مثلا بگه ...

من محمد پرهام هم دیدم😐

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نازنین زینب که خوبه تو این سایت من یه اسمایی شنیدم که سرم شاخ درآورد هرکس به خودش مربوطه اما نباید ...

حالا انگ بی فرهنگی هم بهم میزنن ،ولی واقعا جای تفکر داره،اگه کسی اسمی رو دوس نداره چرا میزاره تو شناسنامه بچه بیزبون که فردا میره میدرسه دچار دگانگی هویت میشه و اونم بجهای الان که اقد حساسن.

😈😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا انگ بی فرهنگی هم بهم میزنن ،ولی واقعا جای تفکر داره،اگه کسی اسمی رو دوس نداره چرا میزاره تو شنا ...

آخه نازنین زینب بنظرم بازم خوبه

اینجا یکی از بچه ها میگف میخوام بذارم رونیکا زهرا 😑😑

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
آخه نازنین زینب بنظرم بازم خوبه اینجا یکی از بچه ها میگف میخوام بذارم رونیکا زهرا 😑😑

😂😂😂😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

به نظرم ترکیب اسم فارسی و عربی یا مدرن و مذهبی خیلی مضحکه 

دوست مامانم اسم دخترشو گذاشته نازنین رقیه😕

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

به نظر منم یه جور بی احترامی به اسمای مذهبی.آقا شما یا مذهبی هستی یا نیستی دیگه تکلیف خودتو روشن کن یا اینوری باش یا اونوری میزاره نازنین زهرا بعد نازنین صدا میکنه.اگه نمیخوای زهرا رو بگی اصلت نزار .من نازنین رقیه نازنین نرگس هم شنیدم

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

حالا اسم عربی فرق میکنه،مثلا نازنین سعیده،

اینو دیگه هرچن جالب نیست ولی ایراد خاصی هم نداره،اما ترکیب اسامی مذهبی مث زهرا و فاطمه و زینب با اسمای خیلی مدرن واقعا نچسبه و یجور بی احترامی به اسامیه ائمه هست 

😈😇
خدایی شوخی میکنین نازنین رقیه؟😐

همین بچها فردا که بزرگ شدن دهن ننه باباشونو سرویس میکنن این چه اسمیه برا من گذاشتی!میخاد بره دانشگاه خجالت میکشه جلو همکلاسیاش!😑👍

😈😇