2777
2789
عنوان

ماذا فازا

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 60 پست

جاریم اسم پسرشوصدراگذاشته نمیدونم چرامحمدصدرابهش میگه خودش؟؟؟هم شناسنامه صدراست هم توگوشش صدراگفتن ولی نمیدونم اون محمدازکجاش اومده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم اسم پسرشوصدراگذاشته نمیدونم چرامحمدصدرابهش میگه خودش؟؟؟هم شناسنامه صدراست هم توگوشش صدراگفتن و ...

شاید نذری داشته

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم از اسم ترکیبی اصلا خوشم نمیاد

ولی به سلیقه بقیه احترام میذارم😊

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

اینا همونایین که کریسمس کاج میگیرن تزیین میکنن عید قربان گوسفند قربونی میکنن از فواید گیاه خواری تعریف میکنن و سپندارمذگانم و شب یلدارم جشن میگیرن،کلا اینقدر از هر فرهنگی همه چیز وارد فرهنگ ما شده دیگه هیچی از خودمون نمونده،دچار وارونگی فرهنگی شدیم،چیزای بدو جامعه خوب میبینه چیزای خوبو بد

شاید نذری داشته

نه باباچه نذری .اون هرچی مابخریم براخونه یاخودمون کپی همونومیخره .جاری بزرگم اسم پسرش محمده فکرکنم به خاطرهمون تقلیدکرده اینم محمدداشته باشه .یعنی بدون استثناتن دخترمن هرلباس وطلایی ببینه کپی همونوبرای دخترش میخرع یاتوخونم وسایل تزیینی ببینی کپی همونوهفته بعدخونه اون میبینی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
خودت ماذا فاذا که اسم بچه های دیگرونو مسخره میکنی؟؟

من مسخره نکردم. من فقط گفتم فازشون چیه درک نمیکنم. 

طرف میزاره زینب تو شناسنامه بچه،بعد خودشم این اسمو قبول نداره صداش میزنه مثلا سارینا

😈😇

اسم سلیقه ایه ولی هر سلیقه ای هم جالب نیست.یا اسم مذهبی یا غیر مذهبی.ترکیب این دوتا باهم به نظرم قشنگ نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چون شما با فرهنگی گلم

ممنونم بانووووی عزیز😘😘

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

نازنین زینب که خوبه

تو این سایت من یه اسمایی شنیدم که سرم شاخ درآورد

هرکس به خودش مربوطه اما نباید اسمی گذاشت که بقیه مسخره کنن و اون بچه سرخورده شه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊