2777
2789
عنوان

ماذا فازا

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 60 پست
همین بچها فردا که بزرگ شدن دهن ننه باباشونو سرویس میکنن این چه اسمیه برا من گذاشتی!میخاد بره دانشگاه ...

آره،بعد بدیشم اینجاس ثبت احوال عوضش نمیکنه اگه اسم مذهبی باشه،نازنینو ممکنه عوض کنه رقیه رو هرگز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تا به حال نشنیده بودم،در عجبم از ثبت احوال که خیلی اسامی اصیل و زیبا و بامعنی ایرانیو مجاز نکر ...

اره عزیزم خیلی زیاد شده الان.منم فازشونو درک نمیکنم آدم یا مذهبی یا نیست دیگه وسط نداره که.بعدشم چه کاری تو یه اسمی بذاری که حتی خودتم صدا نزنی

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
حالا اسم عربی فرق میکنه،مثلا نازنین سعیده، اینو دیگه هرچن جالب نیست ولی ایراد خاصی هم نداره،اما ترک ...

نازنین سعیده که باز ترکیبیه،نازنین ایرانیه،سعیده از ریشه ی سعد میاد عربیه،راستش اینم بار اول بود شنیدم😑

اره عزیزم خیلی زیاد شده الان.منم فازشونو درک نمیکنم آدم یا مذهبی یا نیست دیگه وسط نداره که.بعدشم چه ...

من دیدم بعضیا اسم قرآنی واسه بچه مینویسن پشت قرآن خانوادگی،ولی اسم اصلیشو شناسنامه ایش یکیه،اما این اسما به نظرم هم ظلمه به بچه هم توهین به ائمه

نازنین سعیده که باز ترکیبیه،نازنین ایرانیه،سعیده از ریشه ی سعد میاد عربیه،راستش اینم بار اول بود شنی ...

میدونم. اینم شانسی از خودم در اوردم 

میگم با اینکه ترکیب ایرانی عربیه ولی دیگه اسم ائمه مصوم نیست که مسخره بشه.که پدر مادرش تکلیفشون معلوم نبوده که ایرانی پسندن یا مذهبی

من خودم میخاستم بزارم محمد اما ترسیدم هم بد صداش کنن هم دو اسمی بشه چون دوتا خاناده ها کااااملا جبهه مقابل هم بودن. دیگه ایرانی انتخاب کردم.فقطم یک اسم.

😈😇
من دیدم بعضیا اسم قرآنی واسه بچه مینویسن پشت قرآن خانوادگی،ولی اسم اصلیشو شناسنامه ایش یکیه،اما این ...

دقیقا همینه.هرچیزی تو زمان خودش خوب دلنشین.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
میدونم. اینم شانسی از خودم در اوردم  میگم با اینکه ترکیب ایرانی عربیه ولی دیگه اسم ائمه مصوم ن ...

دیگه الان اسمای ایرانی مد شدن،بعد من از اولم با اسامی مذهبی مخالف بودم چون نظر شخصیم اینه اگه اون شخصیت مذهبی اینقدر برات بزرگه اسمو که بذاری رو بچه ای که بالاخره یه بار عصبانی میشی ازش وقتی کار اشتباهی میکنه حرفی بهش میزنی خودش بزرگترین توهینه،درست نیست به نظرم

دیگه الان اسمای ایرانی مد شدن،بعد من از اولم با اسامی مذهبی مخالف بودم چون نظر شخصیم اینه اگه اون شخ ...

الان اینجا میشه گفت این نظر و سلیقه شخصیته منم کاری بهش ندارم،ولی حداقلش تکلیفت مشخصه. 

ه

😈😇

عزیزم تو خون کثیفتو الوده نکن

هرکس به خودش مربوطه چه اسمی بذاره

حالا باز اگ ثبت احوالی بودی کسی میومد پیشت نازنین زهرا بود ثبت نمیکردی

ولی اینجوری دستت به جایی بند نیست خوشبختانه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری