2777
2789
ینی‌چقدر؟؟تو خونه جوش شیرین بژنم درمان نمیشه؟؟یا برم به داروخونه بگم اون چی من پول دکتر ندارم

نه اینکارا گمون نکنم حواب بده

کلینیک و بیمارستانای دولتی توی شهرتون نیست؟ ویریتشون کمه 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه کتونی می‌پوشم نپوشم؟عزیزم توروخدا بگو الان وی بگیرم از داروخونه بدون نسخه پزشک میدن بهم؟؟

بله . طریقه مصرفش و دکتر داروساز داروخانه میدونه . دوتا از عوامل قارچ ناخن منهای کاشت ناخن و ... کفش بدون جوراب پوشیدن و کفش جلو بسته با ناخن بلند هست. سرکه هم هر رور روش بریز. وبی چند ساعت بعد از قطره تربینافین .‌طول میکشه تا خوب بشه

چرا هست میرم عزیزم دعا کن تا حداقل ۴.۵ماه خوب شم

انشالله درست میشه 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
واقعا میگی؟؟؟چقدر طول می‌کشه یکی‌میگبت پنج سال

نه بابا پنج‌سال چه خبره .

همین که ناخن رشد میکنه و مباد بالا از بین میره 

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

اگه کفش پوشیده مثل کتونی می پوشی حتما جوراب بپوش 

اگه صندل می پوشی که جلو باز هست می تونی بدون جوراب بپوشی 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

عزیزم بنظرت نرم دکتر همین قطره رو بگیرم؟؟

با تجربه ای که من دارم ، دکتر گفت این بهترن دارو هست

ایرانی هم هست . اکه صلاح میدونی یه دکتر عمومی هم میتونه  تشخیص بده. از دکتر داروساز داروخانه هم اگه دوست داشتی بگو ببینه . اگه دوست داری برو دکتر ولی نیازی نیست

با تجربه ای که من دارم ، دکتر گفت این بهترن دارو هست ایرانی هم هست . اکه صلاح میدونی یه دکتر عمومی ه ...

پس دکتر نمیرم 

همون داروخونه میبرم عکس ناخونم نشون میدم 

میگم چیکار کنم 

دعا کن ۳؟۴ماهه خوب شم

پس دکتر نمیرم همون داروخونه میبرم عکس ناخونم نشون میدم میگم چیکار کنم دعا کن ۳؟۴ماهه خوب شم

انشالله . دائم صندل جلو باز بدون جوراب بپوش . میری خونه پاهات و بشور . بعدش دیگه آب نزار بخوره . باید خشک باشه همه ش 

انشالله . دائم صندل جلو باز بدون جوراب بپوش . میری خونه پاهات و بشور . بعدش دیگه آب نزار بخوره . بای ...

فداتشم ظاهرش اونقد زشته تا خوب نشه نمیتونم صندل بپوشم 

کتونی باید بپوشم